Atenție! O femeie din Capitală speriată de moarte, ce i s-a întâmplat în zori de zi

O femeie a tras o sperietură zdravănă. Aceasta a fost atacată de un grup de minori, în timp ce alerga dimineața în parcul Valea Trandafirilor, din Chișinău.  Hoții au atacat-o, au bătut-o și au vrut să-i fure telefonul. Din fericire, femeia a reușit să scape din mâinile acestora, însă fiind specriată nu a anunțat poliția.  Despre acest incident a scris prietena femeii atacate, pe pagina de facebook a grupului „Кишиневская группа взаимопомощи”, unde face apel către toți oamenii care aleargă dimineața singuri în Parcul Valea Trandafirilor.

separator
Iată ce a scris aceasta:

„Scriu în numele prietenei mele, pentru că îmi este frică pentru viaţa ei. Pe 10 mai, în jurul orei 08:30, în parcul Valea Trandafirilor, aceasta a fost atacată, de două fete și un băiat, în vârstă de aproximativ 17 de ani. După spusele ei, tinerii erau îmbrăcați în haine negre, aveau părul negru și ochii erau vopsiți cu creion negru. Ei au bătut-o și au încercat să-i ia telefonul. Sărmana abia de a scăpat din mâinile lor și a fugit. E foarte înfricoşător! Vreau doar să avertizez toate persoanele care obișnuiesc să alerge acolo dimineața, să fie foarte atenți!”

Ai grijă de viața ta! Dacă ți se întâmplă și ție să fii atacat de hoți sau cunoști un asemenea caz, anunță imediat poliția! 

alte Articole interesante