Băieții de la 7 Klase au provocat-o pe Cleopatra Stratan ,,să zboare cu avionul”! Unde va ateriza artista?

Băieții de la 7 Klase au provocat-o pe Cleopatra Stratan «să zboare cu avionul»! S-a întâmplat în ajunul zilei de naștere a talentatei interprete care, într-un live pe contul său de instagram, a anunțat public că își ia zborul.

separator
«Am avion, urc în el peste câteva zile și voi zbura fericită de la vârsta de 16 la cea de 17 ani» a anunțat Cleopatra, răspunzând challenge-ului provocat de carismaticii băieți cu 7 Klase, menționând totodată că 7 Klase este trupa  sa preferată.

Seria provocărilor pe rețelele sociale, între artiști, are lor în contextul lansărilor recente: clipul «Plec din Chișinău» al Trupei 7 Klase creat împreună cu HaHaHa Production și  clipul «Angela» lansat de Cleopatra Stratan la Cat Music Romania.

«Ne place viața de artist, facem muzică urbană și Angela este talismanul nostru», au scris, au filmat și au cântalt băieții de la 7 Klase, lăsând loc și pentru câteva puncte, curioase, de suspensie, un semn că va urma ceva.

7 Klase este o trupa din Republica Moldova formata din 5 tineri muzicieni care s-a remarcat prin stilul sau propriu de „muzică urbană” prin care abordează melodii moderne cu instrumente clasice (Valentin la contrabas, Igor la percuție, Vlad și Victor la acordeon, Cătălin voce, chitară). Descoperiți de Smiley în cadrul showului “Romanii au Talent” în 2018, 7 Klase au devenit artiști HaHaHa Production, manageriați de producătorul Iurie Badicu. 

Mai multe despre 7 Klase aflați pe Facebook, Instagram, Youtube

Cleopatra Stratan este fiica interpretului Pavel Stratan. Artista s-a lansat în mizică la vârsta de trei ani și deține până acum 6 recorduri mondiale în domeniu.

Mai multe despre Cleopatra Stratan aflași pe Youtube, Facebook

alte Articole interesante