Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează după 3 luni de căsnicie

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat după doar 3 luni de relație. Cei doi îndrăgostiți o iau pe drumuri separate.

separator
În urmă cu trei luni de zile, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pășeau în fața ofițerului stării civile. Uimeau pe toată lumea atunci când au spus da și și-au jurat iubire veșnică. Se gândeau chiar să facă cununia religioasă, să facă și un copil. Acum, conform Spynews, cei doi au divorțat. La trei luni de când au devenit în acte soț și soție, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Alex Bodi a făcut primele declarații.

„Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun.

Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul.

Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, a spus Alex Bodi pentru Spynews.

În schimb, Bianca Drăgușanu nu a făcut declarații, dar a avut o postare sugestivă pe Instagram în care dă de înțeleg că nu are o dimineață tare bună, căci nu este pe un iaht, scrie viva.ro.

alte Articole interesante