Bloggerița Cristina Surdu se pregătește să îmbrace rochia de mireasă!

În luna noimebrie, bloggerița Cristina Surdu a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, după o relație frumoasă de mai mulți ani. Stabilită de șapte ani în orașul Parma, Italia, moldoveanca i-a spus „da” iubitului său, arhitectului italian Luca Coradi. Din postările Cristinei, aflăm că ea se pregătește de nuntă, iar unul dintre cele mai emoționante momente este alegerea rochiei de mireasă.

separator

,,Nu cred ca exista fata, femeie care sa nu fi visat candva la rochia sa de mireasa. De exemplu si eu, care nu am fost niciodata fixata cu nunta, trebuie sa recunosc ca rochia alba m-a fermecat mereu. Stiti ca in noiembrie am fost ceruta in casatorie :), asa ca acum sunt in ”wedding mood”. Rochii de mireasa sunt fooooarte multe, dar aceea ideala este una singură”, le-a dezvăluit Cristina, pe blog, admiratoarelor sale.

Fashion bloggerița este de părere că rochia de mireasă ar trebui să fie ,,romantică, chic, elegantă și fină”.

,,Rochia pe care o vedeți în postarea de astăzi a fost dragoste la prima vedere. E adevărată faza că ”simți care rochie e a TA”! Cred ca aș fi ales această rochie pentru nunta noastra fără să mă gândesc de două ori. Am considerat mereu că o astfel de rochie nu mă avantajează, dar nu e așa… a știut să îmi ascundă defectele și să mă puna în valoare. Calitatea, tesutul fin, cusăturile, personalitatea acestei rochii te va face să te simți cea mai frumoasă și importanta în acea zi”, mai spune bloggerița.

Chiar dacă nu a divulgat cum va arăta rochia ei de mireasă, Cristina susține că există o mare probabilitate să îmbrace o rochie de mireasă ca aceasta.

alte Articole interesante