Calitățile și defectele fiecărei zodii, atunci când sunt într-o relație

Fiecare zodie are caracteristici unice și de aceea un ghid practic ar fi util, atunci când te întâlnești cu o persoană nouă.

separator
Ce zodie te va face să râzi și ce zodie nu iți va răspunde la mesaje? Mai jos, îți prezint avantajele și dezavantajele fiecărei zodii.
BERBEC

Calități: Berbecii sunt pregătiți mereu pentru aventuri și sunt foarte amuzanți. Energia lor este contagioasă, iar chimia dintre voi doi este incredibilă.

Defecte: Pot fi foarte critici cu ei înșiși și se vor îndepărtă de tine în acele momente. Totodată, Taurii sunt cunoscuți pentru modul în care iți ignoră apelurile și mesajele.

TAUR

Calități: Taurii sunt foarte iubitori și te vor face să te simți protejată. În plus, există și o șansă ca partenerul tău să gătească foarte bine.

Defecte: Câteodată pot fi foarte încăpățânași și nu vor să facă nimic. Dacă nu te descurci cu acest tip de oameni ar fi mai bine să stai departe de un asemenea nativ.

GEMENI

Calități: Nu te vei plictisi niciodată întâlnindu-te cu o persoană Gemeni. De regulă, acestea sunt foarte inteligente, pot susține o discuție pe orice subiect și, în plus, vor pune pe primul loc sentimentele și nevoile tale.

Defecte: Deoarece sunt atât de inteligenți, pot da impresia că știu tot și te pot face să te simți inferioar din punct de vedere intelectual. Totodată, ei au obiceiul de a se gândi prea mult la unele lucruri și se pot supăra destul de repede.

RAC

Calități: Racii te vor trata bine întotdeauna și poți avea încredere deplină în ei. Totodată, această zodie este potrivită pentru angajamente.

Defecte: Își schimbă dispoziția foarte des. Acum, sunt foarte fericiți, iar în secunda următoare devin triști și melancolici, fără să-ți spună ce îi supără.

LEU

Calități: Leii au o mulțime de calități: sunt amuzanți, pot face mereu lucrurile mai interesante și au carismă. Alături de un Leu vei crea cele mai frumoase amintiri.

Defecte: Leul nu este considerat cea mai empatică zodie. Pentru acesta, sentimentele oamenilor din jur nu contează foarte mult, iar atunci când rănesc pe cineva nu iși asumă responsabilitatea pentru acest lucru.

FECIOARĂ

Calități: Persoanele din zodia Fecioara sunt în general foarte draguțe și au mereu grijă de sentimentele tale. Pot fi adorabile într-un mod matur și te poți baza întotdeauna pe ele.

Defecte: Pot fi foarte sensibile și se vor îndoi de sinceritatea ta atunci când încerci să le ajuți să se simtă mai bine.

BALANȚA

Calități: Balanțele sărută cel mai bine. Totodată, știu să flirteze și să te facă să te simți atrăgătoare.

Defecte: Această zodie urăște conflictul, așadar în loc să vă despărțiți față în față, va prefera să te ignore și să nu afli niciodată ce se întamplă.

SCORPION

Calități: Atunci când ești cu un Scorpion, legătura va fi de obicei foarte puternică, iar totul este foarte intens, atât din punct de vedere sexual, cât și emoțional. Această zodie se implică mereu cu multă pasiune.

Defecte: Intensitatea poate fi atât un avantaj, cât și un dezavantaj, deoarece seriozitatea acestei zodii poate deveni înfricoșătoare.

SĂGETĂTOR

Calități: Săgetătorul este foarte amuzant și distractiv. Mereu are o dispoziție bună și este gata de noi experiențe.

Defecte: Este încântat de lucrurile noi, așadar poate fi o provocare să încerci să aveți o relație  serioasă. Angajamentele nu sunt chiar specifice acestei zodii.

CAPRICORN

Calități: Nu trebuie sa iți faci griji de loialitatea unui Capricorn. Acesta îți va fi mereu credincios și poți avea încredere în el. În plus, acesta nu vă așteptă Crăciunul sau ziua ta pentru a te face să te simți specială, așa că este posibil să fii surprinsă cu flori și cadouri.

Defecte: Capricornul își dorește să controleze totul și de aceea este posibil să te simți inconfortabil în preajma lui. Poate fi destul de manipulator, însă fără să iși dea seama.

VĂRSĂTOR

Calități: Un Vărsator te va surprinde mereu cu gândurile sale unice. Va fi dispus mereu să încerce lucruri noi, fie că e vorba de un restaurant nou sau un club. Cand ești în preajma acestuia, te face să te simți în largul tău.

Defecte: Câteodată Vărsătorii pot fi prea visători și nepăsători. Emoțiile pot deveni o problemă pentru aceștia și totodată pot fi agresivi dacă nu sunt lăsați să ia decizii.

PEȘTI

Calități: Peștii vor încerca mereu să te înțeleagă. Un partener Pești te va face mereu să râzi și va deveni și cel mai bun prieten al tău.

Defecte: Nativii acestei zodii pot fi foarte sensibili și se pot închide în ei fără a-ți explica cu ce anume i-ai rănit. Este posibil ca în relația cu ei să apară numeroase probleme de comunicare.

Sursa

alte Articole interesante