Câștigătorul sezonului 8 ,,Românii au talent” a donat premiul de originalitate de 10 000 euro, fetiței care s-a clasat pe locul 2

În finala sezonului 8 ,,Românii au Talent”, Emil Rengle, datorită voturilor publicului, a câștigat ambele premii – cel de originalitate în valoare de 10.000 de euro și marele premiu de 120.000 de euro.

separator

Impresionat de talentul și de povestea unei fetițe balerine care s-a clasat pe locul doi, el a decis să-i doneze premiul de originalitate. Anunțul a fost făcut în emisiunea La Măruță, când Emil i-a înmânat Biancăi cecul. Fetița nu știa de intenția câștigătorului Românii au talent, așa că surpriza a fost cu atât mai mare. Emil a declarat: ”Visul meu e la fel de important precum visul oricărui alt om. Ma regăsesc în Bianca, pentru că și eu, la vârsta ei, munceam zi și noapte în sala de dans. Gestul meu de a-i dona premiul de originalitate este o încurajare. Dau și eu mai departe susținerea uriașă pe care am avut-o din partea publicului. Ce am învățat pâna acum din tot ce mi s-a dat este că, da, în viata este important sa dai, la rândul tău, mai departe. Asta este principiul după care încerc să mă ghidez în tot ceea ce fac”.

sursa

alte Articole interesante