Caz îngrozitor la Hâncești. O minoră de 13 de ani a rămas însărcinată în urma unui viol

O minoră de 13 ani a fost violată, ea rămânând însărcinată. Cazul a ieșit la iveală la jumătate de an după incident.

separator
Ofițerul de presă de la IP Hâncești a declarat că în data de 20 martie 2019, la Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliție Hîncești a fost sesizat cu referire la faptul pretinsei agresiuni sexuale săvârșite asupra unei minore în vârstă de 13 ani, locuitoare a unei localități din raionul Hîncești.

În rezultatul acțiunilor preliminare întreprinse de organul de urmărire penală a Inspectoratului de Poliție Hîncești, s-a stabilit că în perioada lunii septembrie 2018, un bărbat în vârstă de 27 ani, locuitor al raionului Hâncești, acționând intenționat în scopul satisfacerii poftei sexuale, prin constrângere fizică și psihică a abuzat-o sexual pe o minoră în vârstă de 13 ani, locuitoare a aceleiași localități, în rezultatul cărei fapt, aceasta a rămas însărcinată.

Pe acest fapt, organul de urmărire penală a pornit urmărirea penală, sub aspectul comiterii infracțiunii prevăzute de art. 171 alin. (3) lit. b) Cod Penal al Republicii Moldova, persoana învinuită de comiterea infracțiunii fiind plasată în arest preventiv.

alte Articole interesante