Ce frumusețe de ie a brodat mama Natei Albot!

Ce poate fi mai măreț și autentic decât să lucrezi manual o ie, ori să ai în garderoba ta o ie veritabilă, cusută ca odinioară și brodată în întregime cu motive originale! Chiar dacă a muncit mult la finisarea lucrării, efortul a meritat. Cu multă răbdare și acuratețe, mama Natei Albot a realizat o frumusețe de ie, pentru a participa cu ea la concurs.

separator

Nata Albot este mândră de mama ei, Alexandra, care a depus mult suflet și a ajutat-o să ducă la bun sfârșit această lucrare impresionantă, cu un ornament bogat și deosebit.

,,My mom and her hand embroided romanian traditional blouse IA / Trăiască mamele noastre, care ne învață ce înseamnă un lucru început și dus până la bun sfârșit. Un lucru făcut nu alehamite și la repezeală, ci cu răbdare și tenacitate. Asta e povestea unei ii, pe care o puteți admira de rând cu multe alte ii, de azi și până pe 19 aprilie la expoziția-concurs „MăiestrIA” de la @moldeco”, a scris Nata Albot pe pagina de socializare.

Dacă prețuiești și tu frumusețea iei originale, lucrate manual, cu simboluri autentice și semnificații bogate, începând de astăzi și până pe 19 aprilie, poți admira colecția de ii originale prezentate la expoziția-concurs „MăiestrIA”, ediția a II-a.

Expoziția-concurs MăiestrIA va fi deschisă până pe data de 19 aprilie 2018, pe adresa salonului MolDeco, bd. Moscova 14/1.

alte Articole interesante