Ce surprize îi așteaptă pe chișinăuieni de Hramul Capitalei

De Hramul Chișinăului, locuitorii și oaspeții capitalei se vor bucura de un amplu program cultural-artistic. Sărbătoarea va începe cu ceremonia de depunere de flori la monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt, urmată de tradiționala liturghie la Catedrala Mitropolitană, și se va încheia cu un spectacol cu artificii în Piața Marii Adunări Naționale.

separator
De asemenea programul include: diverse activități sportive și de agrement organizate de secțiile cultură, tineret și sport ale preturilor de sector, expoziții de artizanat, floristică, pictură și grafică, precum și diverse spectacole muzicale și coregrafice.

Începând cu ora 20.00, pe scena din Piața Marii Adunări Naționale vor evolua Orchestra municipală de muzică populară condusă de Frații Advahov, Orchestra municipală „Avante”, Valentin Uzun și Orchestra Tharmis, fanfara „Ciocârlia” din România, Ansamblul „Plăieșii”, soliștii autohtoni Zinaida Julea, Mihai Ciobanu, Igor Rusu, Igor Cuciuc, precum și oaspeții speciali de peste Prut, interpreții Andra și Fuego. Programul integral îl puteți vedea mai jos.

alte Articole interesante