S-a aflat cine este femeia ucisă în cazul dublei tragedii din Capitală

Tragedia din sectorul Telecentru al Capitalei a îngrozit societatea. Recent s-a aflat cine este femeia care a fost înjunghiată într-un apartament de către bărbatul în vârstă de 34 de ani, găsit fără suflare lângă blocul de locuit.

separator

Victima, în vârstă de 31 de ani, era un nume destul de cunoscut în lumea modei. E vorba despre modelul Anastasia Cecati. Tânăra s-a lansat în modeling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul „Las Fierbinți”,  iar soţul acesteia ar fi fost dentist la o clinică privată din Capitală. Tot în țara vecină, Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter „Crash and Burn”, scrie publika.md.

Moldoveanca s-a mutat apoi cu traiul în Dubai. Acolo, Anastasia Cecati lucra la mai multe proiecte televizate și la noul său album. Recent, a lansat și o linie de rochii de seară. Tânăra era pasionată de yoga, călătorii și sport. Totodată, pe pagina Anastasiei de pe o reţea de socializare, internauţii au lăsat zeci de mesaje de condoleanţe.

Bărbatul nu locuia cu victima, iar în ziua incidentului a venit acasă la ea și s-ar fi certat, după care i-a  aplicat o lovitură cu cuţitul în jurul gâtului, iar apoi s-a aruncat în gol de la etajul 7 al blocului. În apartamentul din care se presupune că a căzut bărbtul, poliţia a găsit-o pe soţia acestuia, și ea fără suflare. În altă cameră poliţia a găsit copilul acestora de numai 20 de zile.

alte Articole interesante