Cine este Netta Barzilai, câștigătoarea Eurovision 2018?

Israel a câștigat Eurovision 2018 pentru a patra oară în istorie. Interpreta Netta Barzilai a câștigat concursul cu piesa ,,Toy”, așa cum a fost și una dintre marile favorite din partea publicului, la casele de pariuri. Netta are 25 de ani și a atras atenția încă de la început. Calitățile ei vocale sunt excepționale, în ciuda faptului că suferă de exces de greutate.

separator

Melodia „Toy” a vrut să scoată în evidență puterea femeilor și fost inspirată din mișcarea „#MeToo”. Potrivit autorilor piesei, ,,Toy” este despre ,,renașterea femeii și a justiției sociale, învelite într-o vibrație fericită și colorată”.

Vorbind despre zgomotele pe care le-a făcut în timpul piesei, Netta a explicat. „Ideea este că eu imit o găină, adică o persoană lașă, cineva care, de fapt, nu se comportă cu tine ca o jucărie”. Mai jos, poți evoluția interpretei din cadrul finalei.

Netta a câștigat a cincea ediție a „The Next Star”, versiunea din Israel dar, în carieră, nu i s-a dat totul ușor. „Faptul că am fost muzician m-a ajutat să depășesc foarte multe obstacole. Cântam prin baruri underground pentru a reuși să mă descurc cu chiria”, spunea Netta înainte de concurs.

În 2019, Eurovisionul va avea loc la Ierusalim.

„Sunt atât de bucuroasă! Vă mulțumesc foarte mult că ați ales diversitatea și că ați acceptat diferențele dintre noi! Îmi iubesc țara! Data viitoare, ne vedem în Ierusalim”, a spus Netta, pe scenă, imediat după ce a fost declarată câștigătoare grație votului dat de public. Vezi video!

alte Articole interesante