Cine sunt victimele accidentului de la Leușeni?

Aseară, în jurul orei 22:30, s-a produs un accident groaznic pe șoseaua Chișinău-Leușeni. O căruță în care se aflau nouă oameni a fost lovită în plin de o mașină.

separator

Patru persoane, dintre care 2 copii, o femeie însărcinată de 25 de ani și fiica acesteia de 4 ani, au murit, iar cinci sunt răniți. Potrivit oamenilor legii, căruța traversa intersecția, un autobuz s-a oprit, iar mașina a ieșit în depășire și a spulberat caruța.

Trei familii au fost distruse. Soțul femeii decedate vine din Germania ca să-și înmormanteze familia, scrie protv.md.

Fratele femeii, în vârstă de 20 de ani este în comă, iar astăzi a fost transferat la un spital din Chișinău. Cu el era o tânără cu care acesta urma să se căsătorească și care a scăpat doar cu răni ușoare.

O altă familie distrusă este familia Mardari. Soțul, soția și cei doi copii ai lor se aflau în căruță. Fiica lor, de șase ani a murit, iar Alexandru, băiețelul de trei ani este în stare gravă, în reanimare, la un spital din Chișinău. Ambii soti sunt și ei răniți și internați.

S-a stins și căruțașul, un băiat de 16 ani care nu era rudă cu ceilalti. Părinții acestuia sunt distrusi de durere. Potrivit poliției, șoferul care a dat peste căruță, în vârstă de 34 de ani a scăpat fără să aibă de suferit. El a fost reținut și urmeaza să fie cercetat penal.

alte Articole interesante