Clarvăzătoarea Carmen Harra: cine este noul iubit al Andreei Marin şi când va avea loc nunta?

De ceva vreme se tot zvonește că Andreea Marin ar avea o relație amoroasă cu un ,,misterios”. Asta după ce vedeta a postat pe pagina sa de socializare mai multe imagini sugestive dintr-o serie de călătorii efectuate într-o țară nord-africană, cel puțin asta dezvăluie presa din România.

separator

În acest moment, toată lumea vorbeşte despre noua relaţie a Andreei Marin şi despre nunta care se anunţă în showbiz. Invitată în emisiunea „Cool Sunday Nights”, clarvăzătoarea Carmen Harra a spus tot ce ştie despre iubitul Andreei Marin, care, spune ea, îi va deveni şi soţ. Acesta ar fi un bărbat străin, puţin mai tânăr decât fosta prezentatoare TV.

„Se mărită din nou. Ea este o eternă optimistă. El este în orice caz un bărbat mult mai bun pentru ea decât Tuncay. Nu cred că e român, dar cred că e un băiat mult mai echilibrat, mai aşezat, mult mai normal. Un bărbat stabil, care ştie ce vrea, care ştie cum să trateze o femeie. Nu e un bărbat care face legi, restricţii, regulaţii, poliţie, nicio femeie nu vrea aşa ceva. Un bărbat care este pe tiparul ei, mai aproape de vârstă, nu pot să spun la exactitate. Cred că e tot puţin mai tânăr, ea fiind o energie foarte dinamică. Este o fată care pare mult mai tânără. Nu e diferenţa de vârstă care era între ea şi Tuncay. Este relativ fresh relaţia şi o să meargă (…) Este brunet şi încep să cred că este tot spre musulmanism, tot spre partea aia a lumii. cred că omul ăsta are o combinaţie de religii sau trage spre aceeaşi religie”, a declarat Carmen Harra la Antena Stars.

sursa

alte Articole interesante