Cobzarul Gheorghe Afronii a fost găsit mort pe malul lacului din parcul Valea Trandafirilor

Cunoscutul cobzar Gheorghe Afroni a fost găsit mort pe malul lacului din parcul Valea Trandafirilor. Tragedia a avut loc duminică, 22 septembrie.

separator

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, a confirmat decesul pentru știri.md. Cadavrul cobzarului a fost găsit pe malul lacului, iar pe corp nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Din informațiile preliminare, se presupune că acesta ar fi avut un stop cardiac. De precizat că în buzunarul lui Afroni polițiștii au găsit pastile pentru inimă.

Presa scrie că renumitul cobzar ar fi fost omorât și pe corpul său erau semne de moarte violentă, însă Poliția precizează că în necunoștință de cauză, rudele ar fi catalogat loviturile primite de la căzătură drept urme de bătaie, însă nu este așa.

Oamenii legii au inițiat un proces penal pentru a stabili cu exactitate cauza morții. Artistul avea 55 de ani şi a lăsat în urmă mai multe cântece patriotice, dar şi piese dedicate eroilor căzuţi în războiul de la Nistru.

Prietenii și cunoscuții artistului au postat pe rețelele de socializare mesaje emoționante în care își amintesc despre legendarul cobzar.

alte Articole interesante

Alte Articole interesante