Corina Ţepeş a primit la ziua ei două diamante…creative!!!

Pentru invitaţii ei, ziua de luni n-a fost una grea, cum este de obicei. Şi-au pregătit pungile cu daruri şi s-au afişat la aniversarea Corinei Ţepeş.  Au venit vreo 50 de oameni, ceea ce însemană că interpreţii o agrează şi o respectă.

separator


Corina a apărut în faţa invitaţilor într-o rochie cărămizie, creație a Valentinei Vidraşcu. Ţinuta a fost aleasă în momentul, în care interpreta i-a fredonat stilistei câteva frânturi din noua sa piesă…la acest mic detaliu însă mai revenim.  Corina a avut parte de laude  și cuvinte frumoase. Irina Bivol susţine că a văzut în persoana Corinei  un suflet- pereche, datorită caracterului deschis şi  sincerităţii ce o emană.

Corina Ţepeş, scăldată în parfum la 30 de ani

Nona Marian a acceptat cu mare drag invitaţia, aducându-i în dar o poză făcută la “Muzică şi Modă”.

În rest sărbătorita s-a ales cu multe cadouri utile şi parfumuri care i-au căzut pe plac, deşi este extrem de pretenţioasă la mirosuri.

Cel mai frumos dar însă, a venit de la Costy…alias Brad Pitt cum şi-a prezentat iubitul.  Soţul Corinei Ţepeş ştie cum să-şi lase soţia fără cuvinte.

Dacă ne reamintim, în ziua nunţii i-a fredonat în premieră piesa “Cea mai mândră mireasă”. A ţinut-o în taină până la marele eveniment. La  aniversarea Corinei, nu  a avut de dăruit diamante, dar a scos din montaj o piesă-bijuterie şi un videoclip semnate în  mod special pentru ea.

Corina Ţepeş: “Piesa “Dorul lunii” am căutat-o la mulţi dintre compozitori.  Soţul mi-a arătat-o în ajun de Paşti. S-a aşezat la pian şi mi-a cântat-o dintr-o respirație. Mi-a plăcut enorm.”

Deşi are o vârstă în paşaport, Corina încă se mai simte copil răsfăţat. Apropos de copii, Smărăndiţa era în culmea fericirii că mami a primit atâtea flori. I-a cântat toată seara la microfon: “La mulţi ani!”, înclusiv şi în varianta engleză.  Doar că n-a asistat la despachetarea darurilor, era o oră prea târzie.

A fost felicitată de mama prin iphone!

La eveniment a fost prezent  tatăl Corinei Ţepeş, dar şi mama la distanţă. Doamna Larisa este plecată în Torino, dar a fost aproape de fiică prin intermediul unui iphone.

Spre dimineaţă sărbătoritei i s-a adus şi un tort imens pe care era proiectată o pictură cu “Dorul lunii”.

Interpreta a gustat doar un pic din acest deliciu…ca să nu lase amprente de calorii în plus pe silueta ei, frumos modelată.


Text: Olga Chirică
Foto: Valentin Avram

alte Articole interesante