Cristiano Ronaldo este noul jucător la Juventus Torino! Vezi ce sumă fabuloasă va câștiga fotbalistul

Real Madrid a anunțat oficial că și-a dat acordul pentru plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino!

separator

„Real Madrid informează că, având în vedere dorința și cererea făcută de Cristiano Ronaldo, a acceptat că acesta să fie transferat la Juventus Torino! Vrem să-i mulțumim unui jucător care a dovedit că este cel mai bun din lume și care a marcat una dintre cele mai frumoase perioade din istoria clubului și a fotbalului” este comunicatul celor de la Real Madrid.

Cristiano Ronaldo va semna un contract pe 4 ani cu Juventus, în valoare de 30 de milioane de euro pe sezon! Real Madrid și Juventus au finalizat toate detaliile transferului lui Cristiano Ronaldo la campioană Italiei, anunță Marca. Anunțul oficial al celor 2 cluburi urmează să fie făcut în următoarele ore. Florentino Perez a cedat la rugămintea lui Cristiano Ronaldo.

Juventus va plăti 100 de milioane de euro în schimbul lui Ronaldo, de 10 ori mai puțîn decât clauză jucătorului portughez. Dețînătorul Balonului de Aur și-a dat deja acordul pentru contractul pe care îl va avea la Juventus.

Ultimul pas a fost făcut astăzi după ce președintele lui Juventus, Andrea Agnelli, a călătorit în Grecia acolo unde se află Cristiano Ronaldo în vacanță. Agnelli a primit acordul Realului să discute cu jucătorul.

sursa

alte Articole interesante