Culoare, magie și emoții pozitive! Muzica Desenelor Animate a adus mii de copii la Teatrul de Vară

Culoare, magie și emoții pozitive! De toate acestea au avut parte picii de Ziua Internațională a Copiilor care a fost marcată printr-un eveniment deosebit – Muzica Desenelor Animate. Porțile în lumea magică a muzicii și a desenelor animate au fost deschise la Teatrul de Vară de către Moldovan National Youth Orchestra pentru cei aproape 4000 de prieteni ai săi.

separator

În calitate de partener strategic al evenimentului, Kaufland a fost alături de micuți pe motiv că responsabilitatea față de oameni este pe primul loc.

„Este o ocazie minunată să fim împreună, de la mic la mare, în Ziua în care se sărbătorește Copilăria. Ne bucură faptul că acest eveniment frumos a adunat pe scenă zeci de tinere talente care merită pe deplin să fie susținute și promovate” a subliniat Anna Katharina Scheidereiter, CSR Kaufland.

Evenimentul a fost deschis de către Tekwill Academy Kids, alături de proiectul „Ignite Kids”, în cadrul căruia 6 tineri cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani și-au prezentat impresionantele istorii de succes. Corul de copii „Lia Ciocârlia” și corul mixt „Moldova” au adus un curcubeu de senzații și ne-au încântat cu o mulțime de stări, începând cu îndrăgita poveste Maria Mirabela, până la spititul african din „Lion King”. Moldovan National Youth Orchestra au creat un adevărat rollercoaster emoțional, interpretând muzica din preferatele animate: Tom & Jerry, Alice in Wonderland , The Lion King , Frozen, Shrek, How to Train Your Dragon, Ну, Погоди !, Чебурашка и Крокодил Гена, Aladdin, Sleeping Beauty, Maria Mirabela și Маша и Медведь, în paralel cu ecranizare video a peliculelor de animație.

„Muzica Desenelor Animate ne-a transportat într-o lume atât de frumoasă, o altă lume de care nici nu am știut sau pe care am uitat-o în timp ce am devenit maturi. Vă mulțumim tuturor celor care ne-au primit cu inima deschisă!”, dezvăluie Andriano Marian, dirijorul Moldovan National Youth Orchestra.

Pe lângă concertul magic, la eveniment au fost amenajate mai multe zone de activități pentru copii, zone de agrement, vată dulce, cireșe, baloane, bule de săpun, brățări fosforice, robotică, drone, animatori, hamacuri și multe alte surprize.

Moldovan National Youth Orchestra a lansat seria celor peste 20 de concerte din 2018 cu o premieră națională: Muzica Desenelor Animate, alături de peste 100 de muzicieni și invitați speciali ai serii, care au avut drept scop de a crea o adevărată poveste în inima naturii pentru cei care iubesc desenele animate și care au visat să se aprofundeze în amintirile copilăriei.

alte Articole interesante