Cum arată casa în care a locuit Karl Lagerfeld! Locuința este spectaculoasă

Karl Lagerfeld, unul dintre cei mai apreciați creatori de modă, a decedat la 85 de ani. Designerul a reinventat casa Chanel și s-a aflat la conducerea departamentului de creaţie încă din anul 1983. Totodată, creatorul de modă a ocupat aceeași poziție de conducere al casei de modă Fendi.

separator
Karl Lagerfeld a provenit dintr-o familie înstărită, lucru care i-a permis să studieze la o şcoală privată. În final a ajuns la Paris, unde a făcut o pasiune pentru desen şi istorie. Anul 1955 a fost rampa sa de lansare în lumea modei. Karl a participat la o competiţie de design, unde a câştigat premiul pentru cel mai bun palton. A fost asistent pentru Pierre Balmain, dar colabora şi cu Jean Patou.

Karl Lagerfeld a avut o avere impresionantă, estimată la peste 200 de milioane de dolari. Designerul nu a fost căsătorit și nu a avut copii. Singura sa alinare, din 2011, a fost pisica sa Choupette. Creatorul a spus în repetate rânduri că o iubește atât de mult încât nici nu ia în considerare să își doneze averea sau să le-o lase rudelor. Potrivit presei internaționale, pisica celebrului creator de modă Karl Lagerfeld a câștigat în ultimii ani aproape 3,2 milioane de dolari din mai multe contracte cu diverse companii de produse cosmetice, cea mai cunoscută fiind celebra Shu Uemura.

sursa

alte Articole interesante

Alte Articole interesante