Cum arăta Loredana Groza la 22 de ani. Replica artistei pentru cei care-i critică aparițiile îndrăznețe

Loredana Groza a uimit în ultima perioadă prin aparițiile sale îndrăznețe, însă pe lângă aprecieri, artista s-a confruntat și cu un val de critici.

separator
Loredana Groza arată impecabil la vârsta de 49 de ani, prin urmare nu are niciun motiv să-și ascundă formele. Cu toate acestea, au existat fani care au criticat-o pentru extravaganțele vestimentare pe care le-a afișat în ultima perioadă fără niciun pic de inhibiții. Pentru a le închide gura cârcotașilor, artista a postat o fotografie de pe vremea când avea doar 22 de ani și a punctat, printr-un mesaj subtil, faptul că senzualitatea și îndrăzneala cu care poza pe vremea aceea nu sunt cu nimic diferite de cele de astăzi:

„Aveam 22 aici. Întotdeauna am fost un copil rebel. Fotografie făcută de legendarul fotograf italian Bruno Oliviero la Roma”, a scris Loredana Groza în dreptul imaginii.

Loredana Groza a știut întotdeauna să se reinventeze, iar în ultima perioadă a excelat la capitolul fizic. Artista a apelat la medicul estetician pentru câteva îmbunătățiri, dar și la antrenamente de sport , rezultatul fiind cel puțin pe măsura așteptărilor.

Sursa

alte Articole interesante