Cum era soțul Anastasiei Cecati. Colegii bărbatului au dezvăluit detalii

Actrița Anastasia Cecati a fost ucisă de Alexei Mitachi. Colegii bărbatului au scos la iveală amănunte despre cei doi soți.

separator

Potrivit deschide.md, aceștia au povestit că „Alic” , așa cum îi spuneau colegii, era un medic de succes și și-a deschis propria clinică în sectorul Râșcani pe care o dotase cu utilaj ultra-performant, iar printre clienții săi erau oameni publici, vedete, prezentatoare TV.

Alexei Mitachi a  mai fost căsătorit cu Elena, o femeie pe care a iubit-o foarte mult după cum spun colegii lui de facultate.  ”Soția lui era diferită la temperament. Era posesivă și foarte geloasă. Practic, din acest motiv, el s-a îndepărtat de noi. Nu venea la petrecerile, întâlnirile noastre, nici la serile de gală. Dacă venea, venea doar cu ea. Încă de pe băncile facultății avea planuri foarte mari în stomatologie, pe care, o bună parte, și le-a realizat ulterior”.

Au divorțat anul trecut, cam în aceeași perioadă. „Probabil gelozia și posesivitatea Elenei l-au ajuns la os”, opinează colegii. Cu prima soție are o fetiță de patru anișori. După divorț, a suferit mult, motiv pentru care începuse să frecventeze biroul unui psiholog. „La începutul verii m-a sunat și mi-a zis că vrea să se căsătorească, deși nu avea încă o iubită. La scurt timp a revenit cu un apel și mi-a zis că a găsit pe cineva, că e foarte frumoasă, e din alea alese și că e decis să rămână cu ea. Mi-a trimis câteva poze de-ale ei și un clip în care ea cântă”, continuă una dintre colege.  Nunta lor a avut loc pe 11 august, în afara țării. Era o destinație exotică pe care oamenii cu care am vorbit nu și-o amintesc.

Cu noua soție s-ar fi cunoscut în cabinetul lui stomatologic, nu în Dubai, așa cum se vehiculează în presă.  „Ea a fost cu vreo 3 ani în urmă la el în cabinet. Ulterior, când a revenit în Moldova, a mers la o nouă procedură dentară, iar el, fiind singur, a invitat-o la cafea. Așa a început relația lor”, continuă una dintre persoanele cu care am discutat.

„Avea mașină de lux, un ML de ultimă generație. Vroia să își extindă clinica. Unul dintre visele lui era să deschidă o clinică pe acoperișul unei case pentru a avea vedere de la înalțime și terasă care să ofere comfort clienților”, spun colegii lui.

Detalii despre înfiorătoarea crimă din Capitală. Ce s-a întâmplat în casa Anastasiei Cecati?

alte Articole interesante