Cum a reacționat Horia Brenciu când i s-a spus că soția sa este bătrână

Horia Brenciu a postat pe conturile de socializare o fotografie cu Alice Dumitrescu și, printre comentarii de apreciere și felicitări, s-a strecurat și un comentariu mai neobișnuit.

separator

Horia Brenciu a scris două mesaje scurte la imaginea cu Alice Dumitrescu: “Mama copiilor mei” – a fost textul care a însoțit imaginea publicată pe Facebook, iar pe Instagram, Horia a scris:

,,Diva mea”.

Ei bine, o tânără și-a expus punctul de vedere și a zis:

„Bătrână pentru tine Horia… Păcat că nu ţi-ai găsit o fată tânără și frumoasă”.

Răspunsul lui Horia Brenciu nu s-a lăsat așteptat și a făcut deliciul fanilor.

„Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă” – a scris inițial Horia Brenciu, după care a continuat la replicile tinerei: „Despre ce consecințe vorbești?! Ce e chestia asta ieftină cu persoana publica?! Ai scris. Ti-am răspuns. Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, fața de rândurile puerile pe care le-ai scris. E adevărat, nu oricine pricepea subtilitatea. Ai început cu stângul, judecând, ceea ce nu se întâmplă nici dacă aş fi fost cel mai necunoscut de pe planetă. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e ca insişti cu rândurile-ţi îndoielnice și la prietenii mei care scriu pe pagina asta. E clar, Instagramul nu e pentru tine”.

Între Horia Brenciu și Alice Dumitrescu este o diferență de 5 ani, artisul având 45 de ani, iar soția sa 50 de ani. Cei doi se cunosc din 1995, însă abia în 2014 s-au căsătorit și au împreună o fetiță pe nume Mina, în vârstă de 6 ani, și un băiețel adoptat, pe nume Toma, de 4 ani. Cei doi se bucură de o familie frumoasă și mare, Alice mai având două fete din două relații anterioare: pe Andreea, 25 de ani, și pe Maria, 16 ani.

sursa

alte Articole interesante