De Paște, vedetele de acasă au împărtășit momente unice!

Paștele este cea mai însemnată sărbătoare din an care ne adună lângă cei dragi. Vedetele au respectat tradițiile, unele au copt pască și cozonac, altele au sărbătorit alături de ființele dragi, iar unele dintre ele au petrecut pentru prima dată Paștele în calitate de mame. Iată cum au sărbătorit vedetele anul acesta și ce mesaje au transmis!

separator

Ludmila Bălan

De paște, mama lui Dan Bălan s-a refugiat în locurile dragi ale copilăriei.

,,De Paște – în grădina copilăriei mele !!!
Paște Fericit tuturor !!! ”, este mesajul artistei publicat pe pagina sa oficială de facebook.

Elena Băncilă

Pentru tânăra mămică, Paștele din acest an a fost cea mai binecuvântată și luminoasă sărbătoare. Elena a împărtășit o imagine cu fetița ei, Nicole, în vârstă de 7 luni.

,,Cel mai luminos paște! Liniște si pace, dragilor!🐣🐰🙏”.

Tatiana Heghea

Sărbătoarea Învierii, din acest an, este una remarcabilă pentru artista Tatiana Heghea, care este într-o formă maximă și a sărbătorit Paștele alături de cei dragi. Iar cel mai scump cadou este faptul că în urmă cu puțin timp a devenit mămică pentru a doua oară. Tatiana și-a felicitat prietenii cu ocazia sărbătorii și a publicat acest mesaj emoționant:

,,Împlinirea adevărată a unui creștin, este posibilitatea de putea împărtăși marea bucurie despre Învierea mântuitorului🙏. Hristos a înviat!”.

Lilia Ojovan

,,Paște Fericit 🙏🏼 sa ne bucurăm de lucrurile mici și de oamenii mari de lângă noi”, le-a transmis Lilu prietenilor săi virtuali.

,,Bombonițele au primit deja darurile (rochițe și pantofiori) de la iepuraș, Iepurașul – Nana Nina. ♥️🙏🏼 Țin minte în copilăria noastră, așteptam Paștele nu neapărat ca sa mâncăm gustosenii, dar să ne înnoim. Pentru că doar atunci și la 1 Septembrie, mergeam cu toată familia la cumpărături, la piața de la Bălți. Eh, nu dormeam o noapte deloc, atât de așteptat era momentul”, își amintește cu drag prezentatoarea Tv.

Diana Brescan

Interpreta a sărbătorit Paștele în Lalova, raionul Orhei. Aceasta a profitat de vremea frumoasă și și-a organizat o mică ședință foto inedită în natură. ,,Paste Fericit dragii mei !!!”, le-a urat fanilor săi interpreta Diana Brescan.

Bogdan Dascăl

,,Azi Paștele îi aduce a 90-a primăvară mămucăi noastre Fima”, a scris Bogdan Dascăl, plin de emoție, pe pagina sa de facebook.

Lorena Bogza

Prezentatoarea Tv a copt cozonac, a vopsit ouă roșii și a întâmpinat sărbătoarea condorm tradițiilor, alături de cei dragi.

,,Hristos a Inviat, dragi prieteni! Paște luminat!”, ne-a urat Lorena Bogza.

Nata Albot

De Paște, jurnalista a gătit o gustoșenie de cozonac cu mac și i-a surprins plăcut pe cei dragi. (poți vedea rețeta pe blogul Natei Albot),

,,While the kids are sleeping / Sărbătoarea fiecare și-o face cu mâna lui. În probe cu atmosfera și aromele de Paști.Pentru mine, coptul de Paști nu e o nevoie de a respecta orbește o tradiție. Mai cu seamă, e un soi de terapie. Pentru că atunci când iese bine un lucru, aparent complicat și anevoios, ai senzația unei mângâieli pe cap”.

,,Full house. It’s Easter! Nemurele la grămadă. Paștele. Fericire”.

Dara

,,Liniște- asta e motto-ul zilelor astea minunate!”

Cătălin Josan

Interpretul a prins iepurașul de Paște tocmai la Nisporeni, în curtea casei bunicilor săi.

,,#PasteFericit!”, le-a urat Cătălin Josan fanilor săi.

alte Articole interesante