De Revelion, Ionel Istrati și Adrian Ursu vor susţine un concert de zile mari la Chicago, în cadrul unui turneu în SUA!!!

Moldovenii stabiliţi în Statele Unite ale Americii se vor simţi mai aproape de casă, de sărbători!!! Interpreţii Adrian Ursu şi Ionel Istrati vor încerca să le aducă o bucăţică de Moldovă peste Ocean, în cadrul unui turneu special. Timp de două săptămâni, ei vor cânta în şase cele mai mari oraşe americane.

separator

În seara de Revelion, un concert va fi organizat în oraşul Chicago. Apoi, în data de 5 ianuarie la Sacramento, iar a doua zi la Seattle.
„Moldovenii din America ne-au invitat la ei. Vom cânta împreună cu Ionel Istrati cele mai cunoscute melodii ale noastre, dar şi melodiile de muzică populară şi uşoară pe care oamenii le ţin minte încă din copilărie. Invităm oamenii şi la horă, invităm oamenii să cânte împreună cu noi melodiile pe care le cunosc şi dacă va trebui, voi cânta eu melodiile lui Ionel, iar Ionel melodiile mele!”, a spus interpretul Adrian Ursu.

Pe 7 ianuarie, interpreții vor fi alături de moldovenii din Las-Vegas, iar în data de 12 ianuarie vor ajunge la New York. Pe 13 şi 14 ianuarie îi vor invita la horă pe moldovenii din oarșele Baltimore şi Orlando.

„Sunt foarte, foarte mulţi moldoveni şi români în SUA şi cu drag venim să le cântăm cele mai cunoscute hituri şi cele mai cunoscute melodii în limba română, limba rusă şi engleză, de ce nu. Eu o să cânt mai mult muzică modernă, Adrian o să cânte mai mult populară, o să facem aşa, ca publicul să nu se plictisească. De sărbători, tot timpul lumea iubeşte surprize, o să fie o surpriză!”, a zis interpretul Ionel Istrati.

În acest turneu interpreții vor fi remuneraţi dublu pentru concertele susținute.

alte Articole interesante