Decizia dură luată de Irina Loghin după ce s-a spus că a murit!

Artista a postat pe contul de socializare un mesaj, în care își declară nemulțumirea cu privire la zvonurile apărute în ultimile zile. Mai mult, artista a luat atitudine în acest sens, considerând că de data aceasta s-a ajuns prea departe.

separator

Irina Loghin a mărturisit că este foarte bine și că nu înțelege de ce s-a ajuns aici. Mai mult, aceasta și-a contactat avocații.

„Dragii mei, am primit zilele acestea numeroase telefoane de la admiratori care doreau, pur și simplu, să îmi audă vocea, să se convingă că nu am murit, că nu am păţit nimic. Am hotărat, așadar, să iau atitudine împotriva celor care răspandesc asemenea mizerii. Am vorbit cu avocatul meu și voi luă în cel mai scurt timp toate măsurile care se impun. Am trecut de nenumărate ori peste minciunile care s-au scris despre mine, însă de data această consider că s-a incălcat orice limită a bunului simț și a legii.  Vă asigur incă o dată că sunt foarte bine. Nu am murit, nu am fost otrăvită, nu am luat niciun virus ucigaș din SUA. Vă mulțumesc pentru grijă voastră, pentru sutele de mesaje și comentarii!

„Vorbește lumea de bine
Mulți de rău și mulți de bine
Unii spun că nu mai sunt
Alții spun că nu mai cânt,
Dar eu vă spun tuturor
C-am să cânt pân-am să mor!”, a scris Irina Loghin, pe pagina sa de facebook.

sursa

alte Articole interesante