Detalii despre înfiorătoarea crimă din Capitală. Ce s-a întâmplat în casa Anastasiei Cecati?

Crima din Chișinău care a îngrozit lumea și căreia i-a căzut victimă actrița și modelul moldovean Anastasia Cecati, ucisă cu bestialitate de soțul ei, i-a făcut pe apropiații femeii să plângă de durere.

separator

Surse din familia modelului au făcut dezvăluiri pentru spynews.ro. Anastasia avea toată viața înainte. Era una dintre cele mai chipeșe modele din Moldova și, mai mult decât atât, devenise mamă. Doar că, pare-se, partenerul ei de viață nu era tocmai bărbatul potrivit pentru ea. Potrivit familiei, bărbatul nu era la primul gest violent față de ea, iar duminică a făcut crima care a îngrozit lumea.

”Alexei Mitachi a fost agresiv și în trecut”, povestește sursa, dezvăluind publicației și numele celui care a comis oribila crimă. Membrul familiei a explicat cum s-au desfășurat lucrurile în seara fatidică.

”Ea era acasă cu fetița ei. Acest boschetar a venit să își vadă copilul… Apoi s-au luat la ceartă, el a luat cuțitul și a făcut ceea ce a făcut… Nici nu pot să vorbesc despre așa ceva. Iar apoi el a dat un mesaj și- s-a aruncat pe geam de la etajul 7”, explică, plângând, unul dintre membrii familiei actriței, sub protecția anonimatului. Mai mult, sursa citată a dezvăluit cui va rămâne fetița care, din păcate, a rămas orfană de ambii părinți într-un moment de nebunie criminală a tatălui ei. ”Mama Anastasiei o va lua”, susține acesta.

Anastasia și soțul ei aveau probleme de mai mult timp. Femeia era căsătorită cu acest bărbat, dar, potrivit moldova24.info, el mai avea o familie. Duminică, când a avut loc crima, acesta ar fi venit în vizită la Anastasia Cecati şi la fiica lor, născută pe 30 ianuarie 2018. Cei doi nu ar fi fost în relaţii prea bune, iar în ziua evenimentului nefericit între ei ar fi izbucnit un conflict. Înainte să se sinucidă, bărbat l-ar fi sunat pe naşul lor pentru a-i spune să aibă grijă de bebeluş.

Potrivit autorităţilor, Anastasia Cecati a fost înjunghiată în regiunea gâtului chiar de soţul său, care s-a sinucis aruncându-se de la etajul şapte. Cei doi aveau împreună o fetiță de doar trei săptămâni.

alte Articole interesante