Detalii șocante. Videochat cu minore, la Tiraspol. Un agent sub acoperire a înregistrat totul cu o cameră ascunsă

Racolau fete, inclusiv minore și le convingeau să lucreze ca modele pentru videochat. Doi bărbați, originari din Turcia, dar și două femei din Tiraspol, figurează într-un dosar de proxenetism şi trafic de copii.

separator

După mai bine de jumătate de an de investigații, milițienii din regiune au reușit să infiltreze în gruparea criminală un agent sub acoperire, care a înregistrat totul cu o camera ascunsă. Milițienii din regiune au descoperit că suspecții au închiriat un apartament în centrul orașului Tiraspol și l-au transformat într-un studiou pentru videochat. Aceștia plasau pe diverse site-uri de anunțuri că sunt în căutare de bone. Astfel, sub acest pretext, fetele erau ademenite, iar cele care erau interesate de job erau chemate la interviuri, unde li se explica pentru ce au fost, de fapt, racolate. Milițienii din regiune au mai stabilit că, după ce suspecții le explicau potențialelor modele în ce constă lucrul lor, acestea aveau ore practice. Recent, milițienii din stânga Nistrului i-au reținut în flagrant pe organizatorii, dar și pe modelele care lucrau în studiolul improvizat. Printre fete erau și minore de 17 ani.

Potrivit milițienilor din regiune, fetele lucrau de la ora 17.00 până la 03.00 noaptea, iar salariul lor lunar era de aproximativ 3.200 de lei. Acum, cei doi cetățeni ai Turciei, dar și una dintre femeile suspectate de compliciatate au fost plasați în arest. Dacă vina lor va fi dovedită, suspecții riscă până la 15 ani de pușcărie, pentru proxenetism şi trafic de copii.

sursa video: www.echipa.md

alte Articole interesante