Doliu în România! Fostul comentator sportiv Cristian Țopescu a murit

Cristian Topescu a murit marți, la spitalul Elias din Capitală. Fostul comentator sportiv avea 81 de ani.

separator

Cristian Topescu, cel mai iubit comentator sportiv, s-a stins din viaţă la vârsta de 81 de ani. Fost sportiv de performanţă, a comentat, peste 40 de ani, cele mai frumoase succese româneşti.

Timp de 40 de ani a fost reporter, comentator, realizator la radio şi televiziune. Jurnalistul sportiv a avut peste 5.000 de transmisiuni în direct de la Jocuri Olimpice, Campionate Mondiale și Europene. Printre ele meciurile handbaliştilor români, campioni mondiali în 1970 şi 1974 și performanţa Nadiei Comăneci din 1976, de la Montreal, transmite realitatea.net.

Cristian Topescu a publicat multe articole în presa sportivă şi câteva cărţi. În 2017 a fost decorat cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler.

Cristian Topescu a fost adus de urgenţă, în urmă cu o săptămână, în urma unor complicaţii cauzate de diabet. Atunci, fiica sa, Cristina Ţopescu a scris, pe Facebook, un mesaj de susţinere pentru tatăl său. „Tatal meu luptă, este un luptător. Toata viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnădejde: viaţa e o luptă, deci te luptă ! Şi acum vreo lună de zile îmi spunea el mie: nu te lăsa, nu abandona! Asta îi spun şi eu acum, când mă înţelege, dar nu-mi poate răspunde: ticu, luptă, nu te lăsa, te iubesc mult !”, a scris Cristina Ţopescu.

alte Articole interesante