Drama actriței din telenovela „Esmeralda”. Are un copil cu sindromul Dowm, iar soțul a părăsit-o chiar după ce a născut

A devenit cunoscută odată cu telenovela „Esmeralda”, dar din păcate, viaţa Letitiei Calderon nu a fost una de poveste. Letitia Calderon a fost căsătorită cu Juan Collado, avocatul vedetelor, cu care a avut o relație de opt ani şi căruia i-a dăruit doi băieţi.

separator
Actrița mexicană și-a dorit mereu să fie mamă, însă a avut probleme mari de fertilitate. După numeroase tratamente, inclusiv o sarcină cu probleme, după încercări de ani de zile, Leticia Calderon a reușit să-l aducă pe lume pe Luciano în anul 2004. Nașterea a fost una dificilă, cu o cezariană decisă de doctor pe ultima sută de metri. Abia la o oră după nașterea copilului a aflat actrița că băiatul ei suferă de Sindromul Down. 
Apoi, trei luni mai târziu, Leticia a rămas din nou însarcinată și, în februarie 2005, s-a născut și al doilea ei copil, Carlos, tot cu partenerul ei de viață, avocatul Juan Collado. 
Din 2000, actrița renunțase la telenovele tocmai pentru a deveni mamă și a avea grija de familia ei. A revenit pe micile ecrane în 2008, la un an după ce a fost părăsită de tatăl copiilor ei, care a intrat într-o relație foarte comentată cu actrita Yadhira Carillo (42 de ani). Collado și-ar fi făcut bagajele și ar fi plecat de-acasă, au scris atunci tabloidele din Mexic, citate detvmania.ro, pe când Leticia Calderon se află în spital, pentru o operație de genunchi.De asemenea, actriţa a vorbit mult despre drama pe care a simţit-o când a aflat că fiul ei se va naşte cu probleme, însă acum îl consideră o binecuvântare. De altfel, aceasta a publicat o carte despre ce înseamnă să fii mamă de copil cu nevoi speciale, dar şi cât a avut de furcă din pricina prejudecăţilor.
”Când am aflat vestea, am plâns şi nu ştiam cum să mă simt. Aveam atâta ignoranţă în inimă şi minte încât mă întrebam singură: Asta se ia? Va trebui să îndur toată viaţa?”, a povestit actriţa la lansarea cărţii sale, ”Luciano, un înger în viaţa mea”.

Însă problemele nu au ocolit-o. Luciano a mai întâmpinat şi alte crize, care au speriat-o mult pe mamă.

„Rugaţi-vă pentru Luciano”, le-a spus aceasta prietenilor virtuali, cu ceva timp în urmă.
Băiatul leşinase de două ori, iar medicii nu ştiau cauza. După mai multe investigaţii, diagnosticul a fost de disautonomie, un termen folosit pentru a desemna totalitatea tulburarilor legate de perturbari la nivelul sistemului nervos vegetativ. Din punct de vedere clinic disautonomia se caracterizeaza prin hipotensiune ortostatică. Acum, copilul este bine, studiază, face sport, alături de fratele mai mic, Carlo.  Leticia Calderon este o mamă iubitoare şi îşi creşte singură copiii.
Sursa

alte Articole interesante