Drama unei tinere care a fost aruncată de mama ei la coșul de gunoi, în ziua în care s-a născut

Tori Welford a mărturisit că a iertat-o pe mama ei, după ce a primit un mesaj de la aceasta, din spatele gratiilor. Dar nu știe, încă, dacă va accepta o întâlnire cu cea care i-a dat viață.

separator
„În ziua în care m-am născut, mama mea m-a pus într-o pungă și m-a băgat într-un coș de gunoi plin cu furnici, pe terasa casei. Câteva ore mai târziu, fratele meu cel mare m-a găsit. Eram vanață și plină de furnici,” a povestit Tori Welford, potrivit metro.co.uk.

Aceasta a descoperit în urmă cu patru ani ce s-a întâmplat cu ea și a spus că a fost resuscitată de medici pentru a fi readusă la viață. „A trebuit să mă resusciteze de mai multe ori. Este un miracol că sunt încă în viață,” a mărturisit Welford.

După tot acest calvar, Tori a fost luată în grijă de un cuplu din Mississippi, care a adoptat-o patru ani mai târziu. În ciuda faptului că și-a lăudat părinții pentru faptul că au îngrijit-o și iubit-o, tânăra a spus că a trăit toată viață cu sentimentul că nu a fost dorită.

„Parcă știam că s-a întâmplat ceva. Poate pentru că eram adoptată și nu știam pe nimeni altcineva care fusese adoptat,” a explicat Tori. După ce a aflat adevărul, Tori a primit mai multe mesaje de la mama ei biologică. Această femeie se află în închisoarea din Aliceville din anul 2011, din cauza drogurilor. În mesajele trimise fiicei sale și-a cerut scuze pentru fapta sa.

„Mi-a spus că îi pare rău că am apărut într-un moment nepotrivit în viața ei și că nu avea o relație bună cu dumnezeu atunci, dar acum are. Nu a intrat în alte detalii. A fost ceva de genul „asta s-a întâmplat, îmi pare rău,” a spus Welford.

Tânăra a mărturisit că și-a iertat mama, dar nu crede că vrea să facă parte din viață ei. Ea și-a cunoscut, însă, fratele, cel care i-a salvat viață în acea zi și-l consideră „îngerul” ei. Tori Welford are în prezent 21 de ani și este studentă.

sursa: www.copilul.ro

alte Articole interesante