E oficial! Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva vor deveni părinți

Veste mare în showbiz-ul românesc! Lavinia Pîrva, în vârstă de 34 de ani, este însărcinată, ea și Ștefan Bănică Jr. urmând să devină părinți anul viitor. Artistul, în vârstă de 51 de ani, este cel care a făcut public anunțul și a decis să spună totul aseară, la concertul de la Sala Palatului, imediat după ce i-a făcut o dedicație Violetei, fiica lui și a Andreei Marin, a cărei zi de naștere a fost ieri.

separator
„Doamenlor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”.

În ultimii cinci ani, de când formează un cuplu, au existat numeroase zvonuri potrivit cărora Lavinia Și Ștefan Bănică ar urma să devină părinți. Subiectul a fost unul tabu, însă, iar cei doi l-au evitat cât de mult au putut.

alte Articole interesante