Edith Gonzalez, mărturisiri dureroase din lupta cu cancerul

În toamna anului 2016, actrița acuza dureri severe de spate, dar și abdominale. Ea a fost dusă la spital de pe platourile de filmare și a fost operată de urgență, medicii confirmând ceea ce bănuiau: avea cancer.  A fost diagnosticată cu cancer de col, care i se extinsese și la ovare.

separator

Doctorii i-au spus că au descoperit și metastaze și că, din păcate, mai are doar câteva luni de trăit. Însă, celebra actriță nu s-a dat bătură și după o luptă cruntă împotriva acestei afecțiuni devastatoare și multe ședințe de chimioterapie și radioterapie, ea a depășit așteptările mediciilor și a reușit să învingă boala.

Acum a făcut o serie de mărturisiri cutremurătoare din perioada incredibil de dificilă prin care a trecut. Părul şi pielea şi-au recăpătat strălucirea după ce-au trecut prin multe şedinţe de chimioterapie, iar ea pare să se bucure de viaţă mai mult ca oricând, judecând după fotografiile pe care le posteză pe contul său de Instagram. Totuşi, ea a ales să povestească despre clipele extrem de grele prin care a trecut in timpul bătăliei cu crunta maldie.

„Înainte să intru în sala de operaţie şi înainte să fac PET CT-ul, care scanează corpul pentru a depista tumorile, am făcut câte un filmuleţ pentru fiica mea.” a declarat actriţa în cadrul unui cunoscute emisiuni TV. „M-am întrebat care este ultima imagine pe care aş vrea să o vadă oamenii cu mine, dacă mor în timpul operaţiei… Cu gândul la fiica mea, Constance, m-am filmat în timp ce cântam şi dansam, imaginându-mi că sunt pe plajă!”, a mai spus ea.

Actrita a fost întotdeauna foarte rezervată atunci când a fost vorba de fiica ei, dar, cu toate acestea, ea nu a ezitat să-i mulţumească din inima fetiţei sale: „Când mi s-a spus că am cancer, ea a dormit timp de trei săptămâni la picioarele patului meu. Nu a vrut să mă abandoneze. Este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viaţă.” a mărturisit actriţa în vârstă de 53 de ani.
sursa

alte Articole interesante