Emilian Crețu și colega sa de platou formează un cuplu și în viața reală? Prietenii le urează multă fericire celor doi!

De curând a fost deconspirat un mare secret referitor la viață privată a lui Emilian Crețu. De fapt, nu e un mare secret pentru amicii actorului și colegei sale de breaslă, care, de ceva vreme, au sesizat mai mult decât o relație de prietenie sau una profesională între actorul Emilian Crețu și colega sa de platou, Adriana Bîtcă.

separator

Astăzi a fost dat totul pe față, pe rețeaua de socializare. Cei doi actori se pare că formează un cuplu și în afara scenei. Aceștia își petrec vacanță în Italia și au împărtășit mai multe imagini în ipostaze drăgăstoase, iar prietenii cuplului s-au bucurat enorm și le urează îndrăgostiților multă fericire în continuare.

“Vă potriviți de minune, așa și m-am gândit că voi vă iubiți, din start…vă puuuup”, “Woooooow ce minunați sunteți…. dar noi fanii voștri ne durea după cap cine oare e iubita lui Emilian? Și cine-i norocosul de băiat a lui Andriana….. sunteți super, vă potriviți, doi nebunatici…”, “Vă stă bine împreună”, ,,Ah, întotdeauna am simțit o chimie intre voi, eram sigur ca e ceva dincolo de o simpla prietenie. Va urez dragilor multă, multă iubire! Fiți fericiti! Sunteti un cuplu perfect!”, sunt doar câteva comentarii la pozele celor doi.

“Nimic nu poți ascunde de gura lumii… Adriana Bîtcă tot timpul mă certa că prea dam de bănuit și ca povestea noastră de dragoste e mult mai sinceră de a o posta pe net”, a scris și Emilian pe pagina sa de facebook.

Și sora lui Emilian, Nina, a lăsat un comentariu sugestiv: “Adriana Bâtcă, cât de mult te-am vrut eu ca cumnată, în sfârșiiittt te am… liubliu”.

alte Articole interesante