Emoționant! Lenuța Gheorghiță a lansat videoclipul la piesa ,,Dor de tata”

Interpreta Lenuța Gheorghiță își bucură publicul drag cu o nouă creație. Astăzi, artista a lansat videoclipul la piesa ,,Dor de tata”, înregistrată cu orchestra Rapsozii Moldovei.

separator
Premiera piesei ,,Dor de tata” a avut loc în primăvară, iar acum, odată cu lansarea videoclipului, melodia a prins dor și viață. Piesa încălzește inimile celor de acasă, având și o semnificație deosebită pentru interpreta Lenuța Gheorgiță. Pe lângă faptul că își cântă propria soartă, în videoclip apar și copiii artistei: fiica întruchipează imaginea interpretei în copilărie, iar voalul de mireasă este chiar cel pe care artista l-a purtat la nunta sa.Actorul care joacă rolul tatălui, este un bun prieten și coleg al interpretei, viorist în Orchestra ,,Lăutarii”, iar în rolul mamei apare fina de cununie a părinților artistei.

,,Tata era tânăr, a plecat prea devreme dintre noi, avea atâtea vise, dar n-a fost să fie… Mă veghează, de acolo, de Sus!”, ne mărturisește artista, care își cântă dorul în noua sa piesă, regăsindu-se în fiecare din versurile ei:

,,Nu l-am cântat nicicând pe tata, Când dorul de el m-a cuprins,
Ce crudă a fost să fie soarta, Să-l am numai în vis”…

,,N-ai fost cu mine-n cap de masă, De-ai ști ce mult îmi mai lipseai
Și nici nu mai vazut mireasă, Așa cum îți doreai…”.

Vizionare plăcută!

alte Articole interesante