Emoționant! Vali Boghean, alături de frații, nepotul și fiul său, în videoclipul pentru piesa ,,Tata”

Vali Boghean își surprinde publicul drag cu un videoclip emoționant la piesa ,,Tata”. Cuvinte și gânduri de dor, care ne amintesc de scumpii părinți, fie că îi avem alături sau au plecat, pentru a ne veghea de Sus. Ce n-am da să mai trăim încă o dată momentele unice alături de cei dragi!

separator

,,O iubire care nu depinde de nimic, decât de faptul că suntem și vom rămâne mereu fii, tații, bunicii cuiva… Totul fiind un lanț din generații de amintiri, sfaturi și de formare ca personalitate”, ne spune Vali Boghean.

,,Acum nu am cui spune: ,,tată, mama …” Suntem îndatorați părinților pentru viața și pentru moștenirea necondiționată. „Tata” e mai mult decât o piesă și videoclip, e un conglomerat de nostalgie, recunoștință, credință, durere, fericire, pierdere, închinăciune, strigăt, șoaptă, resemnare și luptă, respect, iar cel mai important e neputiința de a mai întoarce sau de a pune pe pauză semnele timpului trecător …

,,Piesa nouă „Tata” este un tribut emoțional, o recunoștință pentru lumină și viitor manifestată prin muzica, semnată de mine și aranjamentul de Vali Boghean Band, prin versurile scrise de Ronin Terente și Isac Ioana, printr-un videoclip realizat de George Secrieru și Adrian Gușan cu regia vizionară a lui Ronin.

În videoclip au fost implicați, în calitate de actori, fratele artistului Vasile Boghean, sora acestora Lidia Boghean, nepotul Ștefan Boghean și Teodor, fiul lui Vali Voghean!

,,Am stors emoții adevărate în timpul scrierii muzicii, textului și videoclipului și-am creat o echipă care a empatizat cu istoria mea sau chiar a trăit-o, doar că în altă formă… astfel îi mulțumesc familiei care e alături de mine nu doar în traseul artistic, band-ului, care mi-a devenit ca o familie, mulțumesc echipei de creație și textierilor: Isac Ioana și Ronin Terente, de asemenea un mare mulțumesc pentru redarea vizuală cinematografică: George Secrieru și Adrian Gușan cu scenariu/ regie conceput de Ronin Terente, mulțumesc impresarului meu Alexei Baraboi pentru încredere, lui Andrei Lifenco pentru mix/ mastering și mulțumiri speciale lui Mark Oselski”.

Cetatea Soroca își redeschide porțile pentru vizitatori

Din 17 aprilie, Cetatea Soroca își redeschide porțile pentru vizitatori. După ce, în luna aprilie 2021, a fost dat startul celei de a doua etape de restaurare a fortăreței medievale, în ultimii doi ani, Cetatea a fost periodic închisă pentru lucrările care s-au efectuat în interior și exterior, scrie agrotv.md.

Potrivit responsabililor, au fost curățate zidurile cetății pe exterior și interior, s-a făcut hidroizolarea pasajului superior, au fost restaurate trei bolți și s-a conservat ceea a fost scos la evidență în ultimul sezon arheologic – gura de lup de la intrarea Cetății Soroca. A fost instalat și un ascensor într-unul din turnurile cetății pentru persoanele cu dizabilități.

A doua etapă a proiectului de restaurare a costat un milion și 600 de mii de euro. Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană. Prima etapă a proiectului s-a încheiat în 2015.

Dansatorii din Moldova, locul I la Campionatele Europene de Dans Sportiv

În perioada 13-14 aprilie, Federația Dansului Sportiv din Moldova a desfășurat doua Campionate Europene la Dans Sportiv. Este vorba despre Campionatul European Adult Standard la care au participat 56 de perechi de sportivi din 29 țări și Campionatul European de până la 21 ani la care au participat 26 de perechi de sportivi din 18 țări, scrie goodnews.md.

Potrivit Federației Dansului Sportiv din Moldova, la ambele campionate, dansatorii din R. Moldova au câștigat locul I.

De asemenea, în această perioadă, Federația a organizat opt competiții de rating mondial  WDSF Open. Este vorba despre:

  • WDSF Open Under 21 Standard la care au participat 18 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I și III;
  • WDSF Open Under 21 Latin la care au participat 24 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul III și IV;
  • WDSF Open Youth Standard la care au participat 36 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul IV și V;
  • WDSF Open Youth Latin la care au participat 45 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, IV și V;
  • WDSFOpen Junior II Standard la care au participat 32 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul II, III și IV;
  • WDSF Open Junior II Latin  la care au participat 33 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, IV și V;
  • WDSFOpen Junior I Standard  la care au participat 24 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, III și V;
  • WDSFOpen Junior I Latin la care au participat 24 perechi de sportivi, Moldova a câștigat locul I, II și V.

Încă un proiect frumos la Măgdăcești! În sat au fost instalate bănci de relaxare pentru oameni

Locuri de relaxare pentru locuitorii din Măgdăcești, raionul Criuleni! 30 de bănci noi au fost instalate de-a lungul principalelor alei din sat, anunță primarul localității Liuba Cojocaru.

”Această inițiativă este dedicată în special persoanelor în etate, persoanelor cu mobilitate redusă, dar și pentru toți locuitorii care simt necesitatea să se odihnească în drumul lor către casă, serviciu, biserică și alte instituții.

Pentru a menține curățenia și ordinea, ne pregătim să instalăm alături și urne de gunoi.

Stimați locuitori, vă invităm să vă bucurați de noile amenajări, de asemenea, să lucrăm împreună pentru a menține spațiul curat și primitor pentru toată lumea.”, mai spune primarul de Măgdăcești.

Măgdăcești este unul dintre cele mai moderne sate din țară.

Este un sat cu tradiții, oamenii frumoși, infrastructură dezvoltată și cu un viitor care inspiră încredere. Este una din puținele localități din Republica Moldova care a reușit să se ridice din ruinele anilor 90 și să se dezvolte uimitor.

Vă invităm să urmăriți un VIDEO inedit despre satul Măgdăcești de ieri și de astăzi. Astfel ar trebui să arate toate satele din țară!

Ouă fabricate ,,în viitor” într-un supermarket din Capitală
Articolul anterior
O mamă și-a găsit copilul însângerat la grădiniță. Micuții ar fi fost lăsați fără supraveghere
Articolul următor