Eugen Svetz, despre succesul în afaceri și bogăția de acasă care îl catalizează să își crească visele!

Cu siguranță, ați auzit despre Bismobil Kitchen sau sunteți chiar dumneavoastră unul dintre fericiții clienți care au apelat la serviciile companiei și au rămas mulțumiți de calitatea produsului final, deservirea la cel mai înalt nivel și amabilitatea echipei care tinde să aducă confortul și esteticul în fiecare casă și familie.

separator

Bismobil Kitchen este locul unde prind viață și culoare unele dintre cele mai frumoase, inovatoare și performante concepte în domeniul producerii de mobilier pentru bucătării de la noi din țară, iar succesul companiei se datorează mai întâi de toate echipei profesioniste, entuziaste și mereu în pas cu tendințele.

Fiecare membru al companiei Bismobil Kitchen depune efort pentru a vedea acel zâmbet fericit al clientului când bucătăria este instalată la el acasă, iar cel care deține rolul de asset în cadrul echipei este tânărul antreprenor Eugen Svetz, directorul Bismobil Kitchen, care are o bogată experiență de activitate în domeniul marketing, media management, vânzări, publicitate, business consultanță etc.

Tânărul antreprenor a acceptat să ne dezvăluie mai multe lucruri curioase despre compania Bismobil Kitchen, devenită, în doar 7 ani, unul din liderii pe piața mobilierelor de bucătărie. Iar noi am aflat că omul care aduce confortul și împlinirea în locuințele celor de acasă se bucură, el însuși, de o familie frumoasă, în care armonia și dragostea necondiționată sunt stăpâni și unde prind viață cele mai creative și ingenioase idei. Familia și copiii sunt cea mai mare bogăție a antreprenorului Eugen Svetz, catalizatorul succesului în afaceri și în viața personală.

  • unicamd unica.md Cum a apărut Bismobil Kitchen? Ce v-a determinat să dezvoltați o activitate în domeniul mobilierului de bucătărie?
  • Eugen Svetz

    Experiența noastră în domeniu, plăcerea proiectului finisat, satisfacția clientului aflându-se în bucătăria sa, redecorarea conceptului unei bucătării cu viață, culoare, model, textură și lumini.

    Bismobil Kitchen a apărut în urma unui rebranding în 2017, până atunci, timp de 5 ani, a fost doar Bismobil. Ideea a fost să marcăm un nou start în direcția de dezvoltare a companiei. De fapt, compania a fost fondată mult timp înainte ca eu să încep activitatea în cadrul acesteia.

    Am apărut atunci când fondatorul Mihai Saran, a decis să dea o nouă viața companiei sale. Așa am început să dezvoltăm un proiect care să ofere design modern, accesibilitate ca preț, standarde de calitate și, nu în ultimul rând, deservirea în termenul stabilit. Așa a apărut și misiunea companiei care este transmisă prin sloganul ,,Plăcerea de a găti acasă”, parafrazat ,,Plăcerea de a lucra acasă”. Toți cunoaștem provocările legate de a dezvolta o afacere la noi acasă și aici mă refer la resursele umane, care trebuie să fie menținute în țară Oamenii trebuie motivați, inclusiv material, și asigurați cu condiții de muncă corespunzătoare.

    Bismobil Kitchen înseamnă strategie de dezvoltare, lucru cu personalul, management, marketing etc. Astfel, comparativ cu anul 2016, putem afirma că am crescut de 5 ori ca număr de angajați, spațiu expozițional. În acest moment, avem 5 showroom-uri conceptuale, unde clienții pot beneficia de consultații și soluții pentru bucătaria lor, care sunt competitive cu alternativele premium de pe piața europeană.

  • unicamd unica.md Care sunt ingredientele pentru a forma o echipă bună și a o conduce?
  • Eugen Svetz

    Cred că nimeni nu poate afirma cu certitudine care formulă este bună, totul depinde de caractere, model de afacere, etapa de dezvoltare a companiei. Orice echipă trebuie motivată, permanent. De ce? Pentru că așa este natura, toate procesele, din toate organismele vii, tind spre zona de confort, pentru a minimiza consumul de energie

    Mizăm pe efortul, entuziasmul, deschiderea zilnică de a oferi cele mai bune soluții și cel mai bun produs la un preț argumentat. Mizăm pe autenticitate, astăzi dacă nu ești autentic, nu ai șansă, oamenii simt când ești original.

  • unicamd unica.md Cine creează design-ul și cum se face rost de materia primă?
  • Eugen Svetz Avem specialiști în domeniu și anume experiența lor permite să fie găsite, rapid și eficient cele mai bune soluții estetice, ergonomice, funcționale și ca dotări. Cu regret, materie primă locală nu există, acesta este un adevăr valabil pentru multe ramuri ale economiei din țara noastră. Aici folosim produs de import de la producători europeni, dar și din alte regiuni, vorbim de producători cum ar fi Hettich, Kessbohmer, Egger, AGT și multe altele.
  • unicamd unica.md Ce definiție are succesul pentru antreprenorul Eugen Svetz?
  • Eugen Svetz Cu siguranță, armonia între activitatea profesională și familie. E acea condiție care îmi pemite să mă dezvolt, să fiu alături de familie, să-mi fac munca onest, să procedez corect în raport cu mine, cu convingerile mele și cu cei din jur. Iar succesul nu neapărat înseamnă fericire. Fericirea este o stare, poți să vezi paharul plin pe jumătate și să fii fericit, dar și invers… Familia, este desigur paharul plin, întotdeauna. Totuși, dacă analizez cât timp acord familiei și activității profesionale, există riscul să fiu mai mult la birou.

  • unicamd unica.md Echilibrul între activitatea profesională și familie, timpul petrecut alături de copii, într-un secol al vitezei, este un aspect deloc de neglijat care, astăzi, ne preocupă pe noi, adulții. Cum reușiți să-i faceți față?
  • Eugen Svetz La capitolul priorități, lucrurile se schimbă continuu, într-o secundă prioritate poate devine familia, și la fel de rapid, când ești acasă, prioritate poate deveni jobul. E corect sau greșit? Nu mă gândesc la acest lucru, știu doar că sunt lucruri care trebuie făcute, în timp util și corect.

  • unicamd unica.md Ce pasiuni are antreprenorul Eugen Svetz? Cum obișnuiți să petreceți timpul liber cu cei dragi?
  • Eugen Svetz Nu am hobby-uri. În timpul liber, suntem împreună. Acasă înseamnă timp petrecut cu copiii, ador să mă odihnesc și să le lansez provocări, să călătorim. Deocamdată, vacanțele lungi și îndepărtate nu fac parte din programul nostru. Sperăm în câțiva ani să ne bucurăm mai mult de aventuri și vacanțe. Și da, citesc, nu mult, dar permanent. Fan Formula 1, profan în fotbal… (🙂).

  • unicamd unica.md Dacă tot a venit vorba despre familie, ce calități doriți să le dezvoltați celor mici, care, cu siguranță, vă vor călca pe urme?
  • Eugen Svetz

    Sunt trei ,,ingrediente” care cred că rezolvă orice ecuație legată de viitorul copiilor, și nu doar.

    Inteligent – Sănătos – Fericit… Ei bine, este formula mea, care nu pretinde la ,,adevăruri absolute”.

    Dacă ești inteligent – poți analiza, ai gândire critică și autocritică, cauți, cercetezi, ești amabil și răbdător, apreciezi tehnologiile și importanța societății, a naturii.

    Dacă ești sănătos – ești conștient și te poți dezvolta contribuind la îmbunătățirea mediului în care te afli.

    Fericit – înseamnă că ești împlinit, respectat și ai succes, dar și oameni dragi alături, și ambiții, și vise.

    Independența, insistența, autenticitatea, lipsa de inhibiții și de frici. Dorința de a cunoaște noul. Să fie corecți indiferent de complexitatea situațiilor. Atunci când vine vorba despre educație și familie, nu trebuie să uităm că totul este mult mai complex, adesea instinctual, iar educația este o moștenire, iar orice moștenire are și multe pete, care nici nu se observă.

Îmi place să… rămân, câteodată, în singurătate. Rar, dar absolut singur.

Nu aș renunța niciodată la… cafea.

Nu tolerez… lașitatea, indiferența și nedreptatea.

Mi-e frică… de mai multe chestii, dar cel mai tare mi-e frică să nu fac față fricilor într-o bună zi.

Aș prefera ca oamenii să fie capabili de mai multă… amabilitate.

       

În Rusia se votează cu cerneală care poate fi ștearsă de pe buletinul de vot

În unele secții de vot din Rusia se folosește cerneală care dispare, scrie Kiev Post, preluând imagini publicate de portalul rusesc independent Sirena. Voturile care nu sunt pe placul regimului pot fi astfel șterse prin încălzire, iar buletinul completat apoi „cum trebuie”, explică Kiev Post tehnica folosirii cernelii care dispare.

Potrivit Kiev Post, preluată de Digi24, dovezile video prezentate de Sirena arată că în unele secții de votare din Rusia (regiunile Kursk și Rostov pe Don) au fost distribuite pixuri speciale cu cerneală care dispare pentru a fi folosite la alegerile prezidențiale din weekend. Acest lucru le permite agenților lui Putin din partidul Rusia Unită să schimbe voturile în care nu sunt în favoarea actualului lider de la Kremlin, mai arată surse menționată.

Pixurile au fost furnizate în cutii sigilate cu emblema oficială a Comisiei Electorale Centrale din Rusia, potrivit unor surse citate de Sirena. 

Cerneala folosită pentru a marca buletinul de vot al alegătorilor pare normală, dar poate fi făcută să dispară atunci când este încălzită cu bricheta.

Buletinele de vot necompletate sunt considerate invalide, dar prin ștergerea selecției inițiale se poate „vota” din nou, explică Kiev Post.

Tehnica nu este folosită prima oară

Kiev Post observă că, în mod ironic, această tehnică a fost întâlnită pentru prima dată la alegerile prezidențiale din Ucraina din 2004, care au fost câștigate de Viktor Ianukovici, înainte de a fi anulate ulterior.

Site-ul rus de știri Gazeta.ru relatează că această tactică a fost folosită pe scară largă la alegerile regionale, parlamentare și alte alegeri din Rusia cel puțin din 2009. Liderul partidului „Rusia Justă” din Duma de Stat, Nikolai Levichev, a ridicat problema în legătură cu scrutinul pentru alegerile regionale din Volgograd din acel an și a prezentat dovezi video ale acestui lucru.

El a fost informat de Comisia Electorală Centrală că nu există nicio interdicție formală, legală, privind utilizarea unei astfel de cerneluri în secțiile de votare.

Autorităţile ucrainene au început evacuarea în masă într-o regiune din nordul ţării, la granița cu Rusia

Autorităţile ucrainene au început evacuări în masă ale comunităţilor din regiunea Sumî, în nordul ţării, aproape de graniţa cu Rusia, după perioade lungi de bombardamente intense asupra zonei, au anunțat vineri oficialii locali.

Administraţia militară a regiunii Sumî, a scris, într-un mesaj pe Telegram, că peste 180 de locuitori din zonele din apropierea comunităţii Velikopisarska, de lângă graniţă, au fost evacuaţi în ultimele trei zile, potrivit Reuters, preluată de News.ro.

Autorităţile din Sumî au emis de mai mult timp rapoarte zilnice despre bombardamentele ruseşti, dar atacurile s-au intensificat.

Administraţia regională a declarat că zonele în cauză sunt „cele mai tensionate” din regiunea Sumîi, cu trei persoane ucise şi 13 rănite în ultimele cinci zile.

Administraţia a declarat că un total de peste 4.500 de locuitori au fost evacuaţi din 22 de sate din regiunea Sumîi, dar nu a dat niciun interval de timp.

Velikopisarska este situată la câţiva kilometri de satul Kozinka de peste graniţa cu Rusia – unde autorităţile locale au declarat în această săptămână că o incursiune a unor grupuri armate a provocat pagube considerabile. Grupurile s-au prezentat ca fiind formate din ruşi care se opun Kremlinului şi au spus că desfăşoară o operaţiune militară în zonă.

Guvernatorul regiunii Belgorod, Viaceslav Gladkov, a declarat că bombardarea zonelor aflate sub jurisdicţia sa a continuat joi, cu o persoană rănită. Gladkov a vizitat zonele de graniţă miercuri seară şi a spus că nu există forţe inamice în regiune.

Robert Downey Jr. spune că „regula de două săptămâni” l-a ajutat să aibă o căsnicie fericită timp de aproape două decenii

Actorul american Robert Downey Jr. a declarat, într-un interviu pentru revista People, că „regula de două săptămâni” l-a ajutat să aibă o căsnicie fericită timp de 19 ani, în condițiile în care și soția sa, Susan Downey, lucrează la Hollywood, relatează Business Insider și Digi24.

„Avem o regulă de două săptămâni, care de multe ori par prea lungi, dar nu lăsăm niciodată să treacă mai mult de două săptămâni fără să ne vedem și fără ca familia să fie împreună”, au dezvăluit Downey Jr. și soția sa într-un interviu acordat revistei People după ce actorul a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar în filmul Oppenheimer. 

În ce privește echilibrul dintre viața de familie și carieră, Downey Jr. le-a spus jurnaliștilor de la revista People că familia sa preferă să fie un „circ ambulant” când e posibil, referindu-se la faptul că se află adesea pe drumuri.

Însă Susan Downey spune că faptul că este producător de film și nu lucrează în fața camerei înseamnă că programul ei de muncă nu este la fel de haotic precum al soțului ei.

„Vestea bună este că eu nu sunt în fața camerei și, ca producător, am puțin mai multă flexibilitate în ceea ce privește locurile de unde pot să lucrez și unde trebuie să fiu”, a declarat ea pentru revista People.

Downey Jr. și soția sa s-au căsătorit în 2005, după doi ani de relație, și au împreună doi copii: Exton Elias Downey, în vârstă de 12 ani, și Avri Roel Downey, în vârstă de 9 ani. Downey mai are un fiu în vârstă de 30 de ani, Indio Falconer Downey, din căsătoria sa anterioară cu fosta actriță Deborah Falconer.

Robert și Deborah s-au căsătorit în 1992 la puțin peste o lună după ce s-au cunoscut, însă s-au despărțit după 9 ani de căsătorie după o relație marcată de problemele pe care actorul le avea în perioada respectivă cu consumul de droguri.

Despre succesul celui de-al doilea mariaj al său, Downey Jr. a declarat că, în pofida respectării „regulii de două săptămâni”, lucrurile nu decurg mereu conform planurilor în condițiile în care și el și soția sa lucrează la Hollywood.

„Respecți regula de bază de două săptămâni și încerci să nu te gândești prea mult în viitor deoarece atât de multe din lucrurile pe care le facem sunt ciudat de imprevizibile”, a spus el.

Deși mai puțin cunoscută publicului larg decât soțul ei celebru, Susan Downey, în vârstă de 50 de ani, este un producător de succes la Hollywood, având în portofoliu filme și seriale ca Sweet Tooth, Perry Mason, Doolittle, RocknRolla, Gothika, Sherlock Holmes, The Book of Eli sau Iron Man 2.

Robert Downey Jr., în vârstă de 58 de ani, tocmai a câștigat primul Premiu Oscar din cariera sa pentru cel mai bun actor într-un rol secundar grație interpretării sale din filmul Oppenheimer. El mai fusese nominalizat pentru un Premiu Oscar de două ori, pentru cel mai bun actor într-un rol principal grație filmului biografic Chaplin din 1992, și pentru cel mai bun actor într-un rol secundar datorită interpretării sale din comedia satirică Tropic Thunder din 2008.

Susan Downey și soțul ei au și o companie de producție pe care au fondat-o împreună, Team Downey.

Pâine aruncată într-un râu. Imaginile care i-au revoltat pe internauți
Articolul anterior
Potap și Nastya Kamenskyh se răsfață în luna de miere. Vezi ce destinație au ales cei doi îndrăgostiți!
Articolul următor