Fabulos! Cristiano Ronaldo a bătut un nou record mondial! Video

Cristiano Ronaldo a reușit o dublă senzaționala cu Juventus. Ronaldo Madrid a distrus-o ieri pe Juve la ea acasă. Madrilenii lui Cristiano au castigat cu 3-0. Unul dintre goluri a fost cu adevărat incredibil.

separator
Spaniolii au calculat cât s-a ridicat Ronaldo de la pământ şi de la ce înălţime a lovit mingea din foarfecă. Rezultatul este incredibil – 2,38 metri.

Cristiano Ronaldo a marcat o dublă, una dintre reușite fiind cu adevărat fabuloasă. Cristiano a punctat dintr-o foarfecă, de la 11 metri.

La final, Cristiano Ronaldo a vorbit despre executia sa și despre rezultatul obținut.

„A fost un gol frumos, fantastic. Nu ma asteptam sa marchez asa, dar am facut o partida fantastica si am marcat trei goluri in poarta unei echipe mari. Am jucat bine si sunt multumit.

Momentul in care am fost aplaudat a fost incredibil. Vreau sa le multumesc fanilor lui Juventus, ceea ce au facut a fost ceva fantastic, ce nu am mai trait in toata cariera!”, a spus Ronaldo, citat de Marca.

Zinedine Zidane, cel care a reusit probabil cel mai frumos gol din istoria Ligii Campionilor in finala din 2002 a avut o reactie pe masura pe banca.

sursa

alte Articole interesante