Femeia care a decedat în accidentul din Vrancea avea 47 de ani. Ea se întorcea din Italia. Corpul neînsuflețit al acesteia a fost adus în țară

Astăzi un echipaj SMURD din Republica Moldova a adus acasă una dintre victimele accidentului de circulație produs în apropiere orașului Mărășești, România. O femeie în vârstă de 58 de ani, în stare de gravitate medie, stabilă, cu politraumatism facial, a fost internată în această seară la Institutul de Medicină Urgentă din mun. Chișinău pentru ulterioare îngrijiri medicale.

separator

Totodată, IGSU cu implicarea Consulatului General al Republicii Moldova la Iași, a perfectat toate procedurele necesare pentru repatrierea corpului neînsuflețit al femeii decedate în urma aceluiași accident. Femeia avea 47 de ani și se întorcea acasă din Italia.

Cadavrul acesteia a fost adus în țară de o companie contractată de autorități. Femeia urmează a fi înmormîntată de către familie. În accidentul din Vrancea, care a avut loc pe data de 19 noiembrie, un autocar care venea din Italia, spre Chișinău, s-a răsturnat. O femeie a decedat, iar alte 6 persoane au fost rănite.

alte Articole interesante