”Fii o binecuvântare de Crăciun”, donează pentru persoanele care suferă de boli incurabile!

Hospice Angelus Moldova a dat startul campaniei sociale ”Fii o binecuvântare de Crăciun”! În cadrul campaniei, mai multe instituții și organizații naționale și internaționale vor găzdui câte o boxă pentru donații ori angajații vor participa la donarea unei zile de muncă, în sprijinul persoanelor care suferă de maladii incurabile, atât pentru maturi cât și pentru copii.

separator

În același timp, Hospice Angelus Moldova invită pe toți la evenimentele de caritate marca Hospice Angelus care se vor desfășura pe parcursul lunii decembrie.

Pe parcursul a peste 16 ani, echipa medicală Hospice Angelus a oferit și continuă să ofere servicii de îngrijire paliativă a copiilor și adulților care suferă de boli incurabile, inclusiv de cancer în stadii progresive, avansate, cu pronostic limitat de viață, sub 12 luni, atât din municipiul Chișinău cât și din alte localități din Repulica Moldova.

Doar în anul 2016, au fost îngrijiți 2509 pacienți, dintre care 63 de copii. Aceste servicii au fost și sunt oferite gratuit de către echipele medicale mobile.

Pentru a asigura buna funcționare a tuturor departamentelor și a echipelor mobile  Hospice Angelus Moldova vă invită să fiți parte a acestei campanii și să donați echivalentul unei zile de muncă pentru Hospice Angelus.

Echipa Hospice Angelus vă aduce sincere mulțumiri!

Denumirea entităţii: Fundația Filantropica Medico – Socială „Angelus Moldova”

Adresa juridică:

Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Alexei Mateevici, 46

Cod fiscal: 1015620002409

IBAN: MD26VI222400010100111MDL

Banca: BC Victoriabank SA fil. Nr. 12

Echipa Hospice Angelus Moldova, tel. 079444088

alte Articole interesante