Fiica lui Gwyneth Paltrow este copia fidelă a mamei sale!

Gwyneth Paltrow este extrem de discretă atunci când vine vorba despre familia ei şi mai ales despre copii. Însă, de ziua ei, a făcut o excepţie şi a acceptat postarea unei imagini cu mama şi fiica ei, care a făcut deja furori pe internet.

separator
Actriţa care a împlinit 47 de ani s-a bucurat de prezenţa celor dragi într-o zi specială. În imagine, Gwyneth o are alături pe mama sa, actriţa Blythe Danner, în vârstă de 76 de ani. Însă surpriza cea mare este fiica lui Paltrow, Apple, care, la 15 ani, a apărut împreună cu Gwyneth şi demonstrează că este copia fidelă a mamai sale.

“Astăzi este ziua de naştere a cuiva special, dar haideţi să sărbătorim întregul clan Danner-Paltrow-Martin!”, a comentat Derek fotografia care a făcut deja înconjurul internetului. “Aici avem trei femei bânde, talentate, drăguţe. Aşchia nu sare prea departe de trunchi, iar acest lucru e perfect valabil în cazul lui Apple. Îţi doresc cel mai bun an trăit vreodată, Gwyneth Paltrow!”, şi-a încheiat acesta urările iubitul actriței.

sursa

alte Articole interesante