,,Foc la ghete pe biciclete”, cicliștii profesioniști și amatori sunt invitați să parcurgă 94 km în susținerea Hospice Angelus Moldova!

Tu poți fi motivul pentru care cineva poate să trăiască fără durere, alege să fii eroul cuiva! Hospice Angelus invită cicliștii profesioniști și amatori, dar și susținătorii lor, la un eveniment inedit, un tur cu bicicleta de la Chișinău la Orhei, satul Isacova, care va avea loc sâmbătă, pe 22 iulie. Evenimentul reprezintă o provocare palpitantă pentru cei pasionați de mișcare și modul sănătos de viață, ce vor trebui să parcurgă 94 de km cu bicicleta (distanța traseului tur-retur). Participarea la această competiţie are un scop caritabil și va contribui la alinarea durerii copiilor şi adulţilor care suferă de boli incurabile și au pronostic limitat de viaţă.

separator
19701966_1449404415125053_2422507343291947238_nMuzica, dispoziția de milioane, modul sănătos de viață, toate se combină perfect într-un scop nobil.

Vino sâmbătă, 22 iulie, cu începere de la 8:30, în parcarea Metro (sectorul Rîșcani) și susține participanții la turul caritabil pe biciclete. Ia-ți prietenii cu tine, spune-le despre acest charity ride, simte-te bine și poți aduce zâmbete pe fețele celor mai triști ca noi!

,,Cicliștii care doresc să participe la turul ,,Foc la ghete pe biciclete” sunt așteptați sâmbătă, la aceeași oră, în parcarea Metro Rîșcani, pentru a-și confirma prezența și a face cunostintă mai îndeaproape cu regulamentul și programul turului. La ora 9:00 deja va fi dat startul turului spre satul Isacova, Orhei”, ne confirmă organizatorii evenimentului.

Coloana de cicliști va fi securizată de mașinile de poliție și o ambulanță. Persoanele care vor să participe la acest tur trebuie să facă o donație de 500 de lei, participanții pot aduna această sumă de la susținători pentru a se înregistra la turul de caritate.

Iată programul evenimentului caritabil ,,Foc la ghete pe biciclete”, organizat de Hospice Angelus Moldova:

8.30 – Întâlnirea participanților la eveniment (Parcarea Metro 1, Rîșcani, Chisinău)
9.00 – Startul turului de ciclism #FoclaGhetepeBiciclete;
10.00 – Oprire la primul HospiStop KM 17, (s. Gornoe, r. Criuleni, Traseul M2); Pauză de scurta durata 5 minute.
10.35 – Oprire la al doilea HospiStop KM 25, (S. Peresecina, r. Orhei, Traseul M2); Pauză de durata medie, 15 min.
11.45 – Ajungem in s. Isacova, Centrul de Îngrijiri Paliative Pediatrice ”Casa Angelus”. Pauză de lungă durată. Aici va avea loc un mini-concert în aer liber ținut de formația ”Gruba Lemnarii”. Ciclistilor li se va oferi apă, ciocolate, biscuiți, suc natural, energizante pentru sportivi.
15.30 – Întoarcerea spre Chișinău;
16.30 – Oprire la HospiStop-ul KM 22 (s. Peresecina, r.Orhei), pauză de scurtă durată, 5 minute.
18.30 – Poposirea la Chisinău, la FinishLine (parcarea Metro Rîșcani);

Toate fondurile colectate în urma acestui tur pe biciclete vor fi direcționate spre susținerea persoanelor cu maladii incurabile, pacienții fundației Hospice Angelus Moldova.

Dacă vrei să fii deținătorul Cupei de Onoare marca Hospice Angelus Moldova, înregistrează-te la acest tur de ciclism și fă o donație în sustinerea persoanelor bolnave de cancer în faze terminale. Dacă vrei să fii parte a acestui eveniment minunat, dar din anumite motive nu o poți face, echipa Hospice Angelus Moldova te invită să sprijini financiar unul din participanți.

Sună la 079444088 pentru a te înregistra la eveniment și fii alături de Hospice Angelus Moldova!

Află mai multe detalii pe pagina de facebook a evenimentului.

Hospice Angelus Moldova este o Asociație Obștească fondată în 2001, care oferă gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru pacienții adulți și copii, care suferă de boli incurabile, progresive, aflate în stadiu terminal. Hospice Angelus a deschis recent primul Centru de Îngrijiri Paliative Pediatrice cu denumirea „Casa Angelus”, în satul Isacova, raionul Orhei. Sursele necesare pentru oferirea gratuită a serviciilor și activitatea Casei Angelus, sunt acumulate în mare parte din activitățile de organizare a evenimentelor de caritate.

alte Articole interesante