Foto. Leonardo DiCaprio s-a întâlnit cu activista suedeză Greta Thunberg

Leonardo DiCaprio s-a văzut cu eco-activista suedeză Greta Thunberg, în vârstă de 16 ani, și a publicat fotografiile lor comune pe Instagram:

separator
„Există doar câteva exemple în istorie când vocile încep să sune mai tare și sunt capabile să schimbe lumea. Istoria va judeca ceea ce facem astăzi, pentru ca generațiile viitoare să se bucure de viață pe o planetă pe care am luat-o atât de necondiționat. Sper că mesajul Gretei este un semnal alarmant pentru toți liderii mondiali că timpul de inacțiune s-a încheiat. Mulțumesc Greta și tinerilor activiști din întreaga lume că sunt optimist în ceea ce privește viitorul. A fost o onoare pentru mine să petrec timp cu Greta. Am convenit să ne sprijinim reciproc în încercarea noastră de a asigura un viitor luminos pentru planeta noastră ”, a comentat Leonardo DiCaprio la întâlnire.

Leonardo DiCaprio este un ecologist inveterat. El are un fond care finanțează diverse organizații de mediu. Recent, actorul a investit într-un brand ecologic de încălțăminte.

Greta Tunberg a devenit celebră toamna trecută, când a început să organizeze manifestații împotriva schimbărilor climatice în apropierea clădirii parlamentului suedez din Stockholm. Drept urmare, ea a fost susținută de școlari din întreaga lume, iar inițiativa Thunberg s-a transformat într-o mișcare internațională pentru protecția mediului.

În luna septembrie a acestui an, Greta Thunberg a susținut un discurs rezonant la summitul ONU privind încălzirea globală, acuzând politicienii că îi jefuiesc viitorul.

alte Articole interesante