Foto! Vezi cine sunt modelele care au defilat pe podiumul de la Privé Fashion Events

„Privé Fashion Events” – cel mai nonconformist show de modă de acasă și de această dată a reunit zeci de designeri talentați, care au venit cu colecții inedite în fața publicului prezent la evenimentul din data de 30 martie, organizat de Marina Cimbir și Viorela Dimici. Ținutele colorate, elegante și senzuale au fost prezentate de cele mai frumoase modele din țara noastră, pe care îți propun să le cunoști la chip.

separator

Bejan Daniela – deținătoarea titlului „Miss International Moldova 2017”

Valeria Vornicescu – model, deținătoarea Titlululi „Miss Fotogenie” în cadrul concursului „Miss România 2017”

Tanya Tsarenko – model, protagonista pictorialelor și look book-urilor multor branduri autohtone de top. Face parte din agențiile de top din România – „Attitude models” și „Fashion Models” din Italia, în care făceau parte la începutul carierii lor de modeling Mila Jovovich, Helena Christensen și Cara Delevingne.

Gangan Mihaela – model, deținătoarea titlului „Miss BMW 2010”, calificată în topurile celor mai sexy modele din Moldova, activează în calitate de asistent personal la una din cele mai prestigioase companii din țara noastră

Simona Severin – studentă la Academia de Muzică, solista formației Coral Reef Band.

Ilinca Ilescu – model

Katrerina Emelianov – model

Bobeico Elena – model, imaginea mai multor branduri made in Moldova

Madlen Melnic – model, specialist în relații internaționale

Dutca Irina – model, actriță, deținătoarea titlului „Miss popularitate” în cadrul „Miss litoral Fashion Tv 2017” , „Miss Apriori” în cadrul top 100 cele mai sexy , „Fashion Tv Star” in cadrul concursului „Miss Costinești 2017”

Anastasia Fotachi – model, câștigătoarea concursului național „Miss Bikini Moldova”, deținătoarea titlului „Miss International Moldova 2015”, protagonista mai multor spoturi publicitare și video-clipuri, Ambasadoare Babyliss România

Drăgălina Colesnic – model

Ilinca Sturzescu – model , prezentatoare TV

Irina Kojocaru – model, protagonista nenumăratelor spoturi publicitare și video clipuri, brow master, MUA

Anastasia Dranca – model

Pîrlici Magdalena – „Miss Gingășie” în cadrul concursului „Miss Chișinău”, Model la „Arab Fashion Week” din Geneva, Elveția, model în cadrul diferitor prezentări de acasă ( Fashion Festival, IaMania, Celebration2018 etc.)

Victoria Răileanu – model, deținătoarea titlulurilor „II Vice Miss Moldova 2016” și „Miss Fashion TV Moldova 2017”. Activează în calitate de model, dar și manager Fashion TV Moldova.

Olga Lelis– model, imaginea mai multor branduri autohtone

Iulia Abramțova – model, prezentatoare radio, actriță, deținătoare titlului – „I Vice Miss “Beauty of Moldova 2011”

Anastasia Zeleniuc – model, graphic designer, fondatoarea deserturilor PLUM. Deținătoarea titlului „Best Model” în cadrul „Miss Globe International” și „International Beauty and Model Festival 2013”

Valeria Wn – model

Organizatorii Privé Fashion Events aduc mulțumiri „Bureau Miss Moldova” pentru colaborarea cu cele mai frumoase și de rating modele din țara noastră.

alte Articole interesante