Gabriel Cotabiţă, despre Irina Rimes: “Apare pe scenă ca o…”

Interpretul român Gabriel Cotabiță și-a exprimat, pe rețelele de socializare, aprecierea față de moldoveanca Irina Rimes, a cărei muzică o consideră a fi „specială”. Ea apare pe scenă ca o încântare, a spus faimosul artist.

separator
„Acum o văd pe IRINA RIMES, cu muzica ei așa de specială. În tot marasmul de pseudo latino din România ea apare pe scenă ca o încântare”, a scris Gabriel Cotabiță pe Facebook.

Acesta își continuă postarea lăudând muzica produsă de jurata de la „Vocea României”. „Mai există speranță! Muzica de valoare nu dispare”, a subliniat Gabriel Cotabiță, potrivit unica.ro.

După ce a înregistrat mai mult succese cu piese precum „Nu știi tu să fii bărbat”, „Cosmos” sau „Bolnavi amândoi”, Irina Rimes a revenit cu „Nicăieri”, o piesă ce reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile artistei. Irina vine cu o perspectivă realistă și dură prin versurile care creează o imagine a unei relații aflate în descompunere. „Nicăieri a apărut într-o sesiune cu Vlad Lucan, unul dintre producătorii mei preferați. Piesa este cântată cu versuri scrise de acum doi ani, m-am întors în trecut ca să pot scrie piesa asta”, a declarat artista.

alte Articole interesante