Gabriel Nebunu, mesaj emoționant pentru mămuca Maria!

Interpretul de muzică populară Gabriel Nebunu are astăzi un motiv de bucurie. Cine dintre noi nu este topit cu gândul la bunicii scumpi, mereu buni și plini de duioșie! Interpretul i-a dedicat un mesaj bunicii sale, Maria, care astăzi, de Sfânta Maria, este sărbătorită. Atât de multe gânduri frumoase i-a adresat artistul bunicii sale, încât rămâne doar să afirmăm că bunica Maria are cel mai drag nepot!

separator

,,În această zi sfântă, de mare sărbătoare „Nașterea Maicii Domnului” este omagiată #mămuca mea dragă, iubită și desigur #unică, pentru mine! Este omul care m-a luat de mână și m-a dus pentru prima dată, la biserică și m-a învățat a face cruce, prin intermediul ei, l-am descoperit pe Dumnezeu! Ea, mereu îmi spunea și îmi spune, dacă vei crede și o să-i mulțumești celui de sus, vei ajunge acolo unde îți dorești, și în continuare o ascult și fac cum zice ea, pentru că, a avut și are dreptate! Cei dragi mie, o cunosc pe #mămuca personal și știu ce are, cât de milostivă este și cât de mare îi este sufletul! Este hărnicuța mea, de la 5 diminieață, nu contează, iarnă vara, ea este în picioare hrănind curcile, gâștele, găinile, calul și multe altele prin gospodărie…La mămuca plăcintele sunt altfel, sosul din pui are gustul creveților și fructelor de mare!!!
Acolo pot să mănânc cu mâna, nu cu furculița și cuțitul, așa cum mă obligă privirea oamenilor prin restaurantele din capitală…
La o margine de sat, mă așteaptă o MARIE, și ea este mămuca, ce mă așteaptă pe laiță cu ochii mari și bulbucați ce abia își mențin lacrimile, ca nu cumva să îi observ, că tot mămuca m-o învățat „să ‘hiu puternic”
Dă-i Doamne viață lungă lângă mine!”, a scris Gabriel Nebunu pe pagina sa de facebook.

La mulți ani bunicii Maria și tuturor femeilor care poartă acest nume!

alte Articole interesante