Germania: O minoră originară din Moldova a fost violată și sufocată de către un turc și un irakian

Susanna F., în vârstă de 14 ani, originară din Bălți, Republica Moldova, a fost violată și omorâtă de către doi refugiați din Turcia și Irak. Tragedia s-a produs în Wiesbaden, Germania.

separator

Minora a fost anunțată dispărută la data de 22 mai, iar la 6 iunie, a fost depistat cadavrul acesteia. Victima provine dintr-o familie de moldoveni, vorbitori de limbă rusă cu rădăcini evreiești.

Corpul neînsuflețit al minorei a fost aruncat într-o zonă greu accesibilă, în apropierea unei căi ferate situată în apropierea unui adăpost pentru emigranți. Legiștii au depistat pe cadavrul fetei mai multe leziuni și susțin că aceasta a fost maltratată și violată, iar ulterior sufocată cu o frânghie.

Unul dintre suspecți, Ali Bashar, originar din Irak, are 20 de ani și a fost identificat de către poliția germană. Presa locală anunță că familia acestuia a depus o cerere de azil în Germania, în anul 2015, și ar fi una „dificilă”. Anterior, irakianul a figurat într-un dosar de viol al unui minor. După comiterea crimei, suspectul, împreună cu părinții și frații săi, s-ar fi întors în Irak.

La fel, focus.de notează că al doilea bănuit este un solicitant de azil de 35 de ani, de naționalitate turcă.

Despre crima înfiorătoare, poliția a aflat de la un prieten al irakianului, care ar fi povestit cum s-a întâmplat totul.

sursa: www.crimemoldova.com

alte Articole interesante