Iată noul juriu de la ,,Vocea României”!

Sezonul trecut Vocea României s-a desfăşurat cu Loredana, Smiley, Tudor Chirilă şi Adi Despot în juriu.

separator
 Săptămâna aceasta au început filmările pentru al 8-lea sezon al show-ului „Vocea României“, de la Pro TV. Într-un decor nou, cu scaune noi şi foarte multe elemente high-tech, antrenorii, vechi și noi, şi-au ocupat locurile şi au ascultat primele voci din acest sezon.

„Gata, au început filmările, a început distracția”, a scris Tudor Chirilă pe pagina sa de facebook.

Tudor Chirilă (44 de ani), Irina Rimes (26 de ani), Andra (31 de ani) şi Smiley (34 de ani) au avut câteva schimburi de replici şi au luptat cu toate armele pentru cei pe care şi i-au dorit în echipele lor, în prima zi de audiţii, scrie adevarul.ro. Încântat de acest început de sezon şi de energia pe care i-a dat-o prima zi de filmări, Tudor a mărturisit că noua echipă de antrenori „funcţionează neaşteptat de bine“:
„Prima zi de filmări a fost foarte bună din punct de vedere al energiei şi mai ales al felului în care am funcţionat noi, antrenorii, împreună. Am fost surprins să am sentimentul că parcă ne cunoaştem de zece ani. Sigur, ne şi cunoaştem unii cu alţii, dar nu mă aşteptam să funcţionăm atât de bine, ca şi cum ne-am şti de mult mai mult timp, iar ăsta mi s-a părut un lucru foarte bun. Ne-am şi distrat, încă un aspect foarte important atunci când eşti în scaunul de antrenor, şi în acelaşi timp am primit deja fiecare în echipele noastre concurenţi buni, ceea ce înseamnă că e de aşteptat ca blind-urile următoare să crească în energie şi în calitate, în intensitatea sau densitatea vocilor pe metru pătrat“.

alte Articole interesante