Icoana Sfânta Fericită Matrona din Moscova a fost adusă la Chișinău

Icoana făcătore de minuni a Sfintei Matrona din Moscova și câteva bucăţele din moașele ei au fost aduse la Chișinău. Relicvele au fost depuse la Biserica ”Acoperământul Maicii Domnului” din Capitală. Obiectele de culte vor fi la Chișinău până în 26 octombrie.

separator
Zeci de enoriași au venit la slujbă, ca să se închine și să se roage pentru sănătatea celor apropiați.

Enoriașii cred cu tărie în puterea vindecătoare a icoanei făcătoare de minuni a Sfintei Matrona.

”Am fost în Rusia la icoana Sfânta Matrona. Credem foarte tare în ea și în Sfânta Matrona. Este de ajutor. Vindecă de boli. Este foarte puternică”, ,,La noi foarte mulți s-au vindecat. Chiar fiica mea, mult timp nu a avut copii și numai s-a dus la Moscova la Sfânta Matrona și îndată a venit acasă: Mama eu aștept copil. Aceasta e o minune”, au spus câțiva enoriași.

Oamenii spun că au venit să se roage la icoană pentru sănătatea celor dragi și pentru pace în țară.

”Pentru familia mea, pentru copil, soț, pentru copilașul care e în burtă. Să fim sănătoși. Să fie pace pe pământ. Toți oamenii să aibă bucurii. Este o icoană făcătoare de minuni. Realizează toate dorințele. Poți pune orice dorință și cu credință se realizează”. ”Maica Domnului la toate celea ajută. Și sănătate și în casă fericire, noroc. La toate celea. Ne rugăm la ea, iar ea se roagă la Dumnezeu pentru noi”.

Sfânta Fericită Maică Matrona a fost trecută în rândul sfinților în anul 1999 de către Biserica Ortodoxă Rusă. Potrivit parohului Victor Luchin, Matrona este considerată al optulea stâlp al Rusiei, iar icoana a ajuns pentru a treia oară în biserica de la Chișinău la cererea enoriașilor.

”Simbolizează chemarea tuturor creștinilor pentru a se ruga către Sfânta Fericita Matrona, deoarece ea înainte de a trece la cele veșnice, a lăsat ca un mesaj. Cei ce vor veni la ea să se roage, să creadă că ea este vie. Pentru că ea îi va asculta, îi va primi și le va îndeplini orice cerere, orice dorință. trebuincioasă”, spune Victor Luchin, parohul, Biserica din sectorul Buiucani al Capitalei.

sursa: www.publika.md

alte Articole interesante