Idei de cadouri de Paște: Iată cum poți să-i surprinzi pe cei dragi!

Paștele este una dintre cele mai importante sărbători în care împărtășim bucuria cu cei dragi, iar obiceiul de a oferi cadouri în spiritul Sărbătorilor de Paște este unul deosebit. Paștele înseamnă Acasă, Mama, Cozonac și Masa de Sărbătoare cu cei apropiați în jur, revederea cu familia, prietenii, rudele, nașii și cumetrii.

separator

Vrei să le arăți recunoștința celor dragi și să-i surprinzi în cele mai inedite moduri de Sărbători? Sau poate ai o listă de parteneri importanți sau clienți cărora vrei să le oferi surprize de Paște? Bantik.md te ajută să găsești cadoul potrivit pentru fiecare persoană importantă din viața ta. Atent selectate și aranjate în coșuri frumoase, cadourile vor aduce bucurie celor dragi!

Echipa Bantik.md preia întreaga grijă și responsabilitate pentru pregătirea Coșurilor de Paște, de la selecția produselor pentru conținut și crearea unui concept special individual, până la decorarea și livrarea acestor Cadouri către cei dragi.

În categoria cadouri de Paște, găsești coșuri cu ciocolate și bunătăți, delicatese și specialități, vinuri, Iepurași, cozonăcei, lumânări decorative pentru masa de sărbătoare, flori și cele mai stilate fundițe pentru Coșurile tale de Paște! Coșurile Bantik.md vor fi remarcate de catre destinatari prin conceptul practic, designul modern, decorarea stilizată și prețul accesibil!

Comandă acum un Coș de Paște pe www.bantik.md și dăruiește emoțiile acestei Sărbători Luminate!

Bucură-te de surpriza oferită! Alege 4 Cutii de Paște și primești – 1 Cutie CADOU!

Află mai multe detalii pe pagina www.bantik.md, pagina de Facebook bantik.md sau sună la numărul de telefon 068 444 999.

Adresa: str. Vasile Alecsandri 111 (colț cu str. Ștefan cel Mare)

Oferă-le celor dragi cadouri speciale!

alte Articole interesante