Imagini noi de la accidentul de lângă Ialoveni: cel puțin 21 de persoane au fost rănite

Un microbuz de pe ruta Chișinău-Basarabeasca s-a răsturnat după un impact violent cu un automobil. Șoferul automobilului ar fi ieșit pe contrasens fără să se asigure și s-a izbit frontal în microbuzul cu pasageri, care s-a răsturnat într-un șanț pe marginea drumului, în apropierea localității Fundul-Galbenei.

separator

Actualizare: Bebelușul de numai  patru luni care se afla în automobil, împreună cu părinții acestuia, a decedat la spital din cauza rănilor grave. ,,Părinții acestuia, cu care se afla în automobilul Volkswagen, în continuare sunt în stare gravă”, a declarat Veronica Istrati, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății, pentru deschide.md.

Actualizare: Poliția oferă detalii despre accidentul grav de pe traseul Chișinău- Hâncești. Bărbatul de 34 ani a ieșit la depășire și s-a tamponat cu microbuzul care circula regulamentar. Bebelușul său de 4 luni și soția acestuia se află în stare gravă la spital. Leziuni grave au mai suferit șoferul microbuzului și pasagerul său, un copil de 4 ani.

Potrivit datelor oferite de Ministerul Sănătății: microbuzul de pe ruta Chișinău-Basarabeasca era plin cu pasageri. Au fost spitalizate 21 persoane, dintre care 3 copii. Unul din copii este în stare extrem de gravă.

„În urma impactului, au fost spitalizate 21 persoane, dintre care 3 copii. Unul din copii este în stare extrem de gravă. La fața locului, s-au deplasat 4 echipe AMUP din Hîncești și 2 echipe din Ialoveni. Totodată, este implicată și echipa AVIASAN, care împreună cu un neurochirurg și reanimatolog s-au deplasat la Spitalul Raional Hîncești, unde sunt internați pacienții. Acestea sunt informațiile preliminare, iar cu alte detalii revenim pe parcurs”, se anunță în comunicat.

De asemenea, potrivit comunicatului transmis de IGSU: „Pompierii au efectuat lucrări de descarcerare în cel mai scurt timp, iar persoana extrasă, un bărbat, a fost predată medicilor pentru ulterioare îngrijiri medicale. Conform datelor preliminare, paisprezece persoane din microbuzul de rută au suferit diverse traumatisme și au fost preluate de Serviciul asistență medicală urgentă la spital. Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept”.

sursa foto: Facebook

alte Articole interesante