Încă o fiică a Angelinei Jolie se transformă în băiat. Poartă haine masculine și tunsoare scurtă

Angelina Jolie este mamă a șase copii, dintre care trei copii sunt biologici. În ultima perioadă, toți ochii au fost pe fost Shiloh, fetița mai mare a actriței, pentru motivul că preferă să trăiască, să arate și să se îmbrace că un băiat. Recent, Angelina Jolie a fost surprinsă în timp ce facea cumpărături în compania fiicelor sale, Zahara și Vivienne Marcheline Jolie-Pitt.

separator

Fetița în vârstă de 10 ani a fost fotografiată cu un nou look, masculin, care a atras atenția mass-media. Transformarea este remarcabilă, mai ales că Vivienne, a trecut de la la un aspect dulce, la un stil mult mai bărbătesc.

Gemenii Vivienne și Knox s-au născut la 12 iulie 2008, ambii fiind copiii biologici ai Angelinei Jolie și ai lui Brad Pitt. Pentru cei doi actori, transformarea fetiței nu eset o surpriză, având în vedere faptul că fiica mai marte, Shiloh, arată și se îmbracă exact că un băiat de 12 ani.

Procesul de schimbare al lui Shiloh a început pe când avea numai 3 ani, atunci când a renunțat la hainele de fete. Brad Pitt a dezvăluit în trecut că Shiloh răspunde doar atunci când este strigată „John”. Deci, pentru ei nu ar fi ciudat să treacă din nou prin această situație și, cum se așteaptă toată lumea, vor respecta și decizia lui Vivienne.

sursa

alte Articole interesante